GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Oytun NALBANTOĞLU
YAZARLAR
24 Aralık 2023 Pazar

Hayırlı yenilgi!

Göztepe zorlu Bodrumspor deplasmanından puansız ayrılarak 2.sıraya çıkma şansını elinin tersiyle geri çevirmiş oldu. Üst üste gelen galibiyetler sonrasında zirveye göz diken sarı kırmızılıların isteksiz, iştahsız ve moralsiz görünmeleri hepimizi oldukça şaşırtıp derdinden üzmüştür. 

Hocamız Stoilov’un tercihiyle sakatlığı bulunan Billal yerine ilk 11’e dahil edilen Kubilay Kanatsızkuş kendisine tanınan bana göre en son şansı yine kullanamadı. Ayakta durmakta zorlanan, hiçbir kafa topunu alamayan ve tek olumlu hareketi bulunmayan Kubilay’ın alt liglerin oyuncusu olduğu bir defa daha kanıtlandı. Kanatları iyi kapatan Bodrumspor etkili atak organizasyonları geliştirmemize engel olurken özellikle Musah Mohammed’in güçlü fiziğini defansif özelliğiyle bütünleştirip doğru müdahaleleri gözlerden kaçmadı. Üzeyir ve Kenan’ın bindirmelerine çare olamayan İsmail Köybaşı performans olarak çok geride kaldı ve rakibe büyük alan açtı. Samet’in ve Ogün’ün (kk) golleri yanında ortaya konan kötü oyun teknik direktörümüz Stoilov’u oldukça kızdırdı. Hakem Ozan Ergün’ün tüm takdir haklarını Bodrumspor lehine kullanması yanında rakibin sert müdahalelerine karşı tek bir kart bile göstermemesi ne kadar taraflı bir maça imza attığını ortaya koymaktadır.

İkinci yarı öncesi 4 oyuncu birden değiştiren Stoilov futbolcularımızı etrafında toplayıp neler istediğini tek tek anlatmasına rağmen yine de beklenen reaksiyon oluşmadı. Sürekli yere yatan yatıp da kalkmayan ve zaman geçiren Bodrumspor kazandığı penaltıyı Kenan’la gole çevirerek 3 puanın sahibi oldu. Burada esas sorgulanması gereken konu geçen hafta Eyüpspor’a 5 gol atan bir takımın bu 90 dakika’da % 100 diyebileceğimiz tek bir gol pozisyonuna dahi neden giremediğidir ! Sezonun en kötü futbolunu oynayıp aldığımız bu yenilginin umarım Göztepe adına hayırlı geri dönüşleri olacaktır. Başta Kubilay olmak üzere 3-4 oyuncunun yerine yapılacak doğru ve kaliteli transferler bizlere şampiyonluğun kapısını ardına kadar açacaktır. Stoilov’un Göztepe’mizi TFF 1.Lig’de hedefe ulaştıracağına sonuna kadar inanmaktayız. Kariyeri başarılarla dolu bir Hoca’nın mutlaka kendi bildiği, inandığı isimlere Başkan Ankersen’e sunacağı raporda yer vermesi ve değerlendirmeye alınması yüksek ihtimaldir. Bodrumspor yenilgisini “ iş kazası “ olarak yorumlamalı ve tamamen ara transfer dönemine odaklanmalıyız. Bu sene şampiyonluk mutlaka GÖZTEPEMİZİN olacaktır, taraftarımız bunu haketmektedir. İnanıyoruz, güveniyoruz, destekliyoruz …

Not : Şehit olan 12 kahraman askerimize Allah’tan rahmet dilerim. VATAN SİZE MİNNETTAR.