GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Oytun NALBANTOĞLU
YAZARLAR
12 Kasım 2023 Pazar

Yeter artık Kokoviç!!!

Göztepemiz Kocaelispor şokundan sonra bir darbe de ligin transfer yasaklı mütevazi ekiplerinden olan Erzurumspor’dan yiyerek kötü gidişatını sürdürdü. Geçen hafta maç sonu “ mental olarak bu karşılaşmaya hazır değildik “ gibi ilginç bir açıklamaya imza atan Teknik Direktör Kokoviç’in artık Göztepe’de kaldığı her an takıma ve taraftarımıza olumsuz yansıyacak tepkilerin boyutu gün geçtikçe artacaktır. 

Kocaelispor önünde kadro ve oyun planında yaptığı gereksiz değişimlerle yenilginin baş sorumlusu olan Teknik Direktör Kokoviç Erzurumspor önünde yine eski sistemine dönmesine rağmen kötü futbola çare üretemedi. Üst üste alınan 5 galibiyette dahi eleştirmek zorunda kaldığımız bu ızdırap dolu oyun anlayışının hatalı kadro tercihleriyle birleştiği her maç Göztepe açısından büyük risk barındırmaktadır. Kesinlikle küçümsemek için değil hatta takdir ederek satırlara dökmemiz gerekirse transfer yasağı olup inanılmaz borç yükü altında ezilen bir Erzurumspor’a karşı özellikle ilk yarı hiçbir varlık gösteremiyorsak bu ayıp kim veya kimlerin eseridir sizlere sormak isterim … Traore, Palmer, Nielsen ve Mamah gibi vasatın çok altında isimleri Göztepe’ye layık görüp bu pastanın çileği olarak da inatla her 90 dakika Yalçın’ı sunan “ futbol dehalarını “ ayakta alkışlıyorum …
Bu sezon 9 maç 0 gol 0 asist ile bizleri şaşırtmayan Kubilay Kanatsızkuş’un ilk 11’de yer bulması yetmezmiş gibi Kokoviç’in ona olan 85 dakikalık tahammülü koskoca Göztepe takımının ciddiyetten ne kadar uzak ellerin kontrolünde olduğunun en önemli ispatıydı. Bu arada son bir parantez açmamız gerekirse yaz transfer döneminde Kubilay yerine GÖZTEPEMİZE alınacak olan golcü bugün 2 gol atan Eren Tozluydu !!!

Sonuç olarak yenildik ve karşımızda bileğinin hakkıyla kazanan bir ekip vardı. 35 yaşında varını yoğunu ortaya koyan Orhan Ovacıklıyı, Mustafa Yumluyu, Göztepeli Göktuğ Bakırbaş’ı, Eren Tozlu’yu ve tüm Erzurumlu dostları hırs, mücadele, arma aşkı ve şehirlerine olan aidiyetlerinden dolayı kutluyorum. 

Çare Hüseyin Eroğlu, 
Çare ara transferde kaliteli 2 yerli,
Çare ara transferde kaliteli 2 yabancı…