GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Oytun NALBANTOĞLU
YAZARLAR
18 Ağustos 2024 Pazar

Söke söke 1 puan!

Göztepe muhteşem taraftarının önüne çıktığı ilk iç saha mücadelesinde geriye düşmesine rağmen inanılmaz biçimde direndi, pes etmedi ve adeta söke söke 1 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Henüz Ligin 2.haftası olmasına rağmen Hakem Kadir Sağlam’ın berbat yönetimi skandal VAR kararıyla bütünleşerek çarpık düzenin bu sezonda süreceğinin sinyallerini fazlasıyla vermiş oldu. Romulo’nun buz gibi golünün iptal edilmesi yetmezmiş gibi Fenerbahçe lehine verilen uydurma penaltı ilk 45 dakikanın kabul edilemez rezilliklerindendi. Ayrıca tüm faullerin ve takdir haklarının sarı lacivertli futbolculardan yana kullanılması "eyyamcı literatürün" acınası gerçekleriydi. Hele ki Saint Maximin’in Koray Günter’e yaptığı sert hareketin kırmızı kartla cezalandırılmaması bardağı taşıran son damla kıvamındaydı.

Kurgu ve entrikalara asla geçit vermeyecek nitelikte şahlanan ŞANLI GÖZTEPE TARAFTARI büyüklüğünü yine cümle aleme ispat etti. 2-0‘a rağmen kesinlikle moral bozmayan ve ölümüne savaşan Göztepeli futbolculara adeta "hücum" emrini veren arma sevdalıları sahadaki motivasyonu zirveye taşıdı. Tam bu sırada devreye giren Hocamız Stanimir Stoilov ard arda yaptığı değişikliklerle oyunun kaderini yeniden çizdi. Juan, Mputu, Ahmet ve Tijaniç hamleleri resmen doping etkisi yarattı. Fenerbahçe kalesini abluka altına alan Göz-Göz 90+5‘de Romulo’nun klas vuruşuyla İzmir’i ayağa kaldırdı. Tijaniç büyüleyici performansıyla kendine güvenenleri mahçup etmedi. Juan azmi, çalışkanlığı ve asisti ile alkışı haketti. "Zaman" Göztepe açısından 2-3 doğru transferle Avrupa kapılarını açacaktır. 

Bu akşam esas konuşulması ve tartışılması gereken konu, dünyanın en ünlü Hocaları arasında yer alan Jose Mourinho’nun Stanimir Stoilov karşısında çaresiz kalmasıydı.

Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, MEVZUBAHİS GÖZTEPEYSE GERİSİ TEFERRUATTIR!