GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Oytun NALBANTOĞLU
YAZARLAR
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Şampiyon Göztepe!

Çok uzun yıllar görüşmemek dileğiyle elveda TFF 1.Lig…

Yepyeni bir meydan okuma, taptaze bir başlangıç ve ilelebet başarı hedefiyle tam yol ileri gidiyoruz, merhaba Süper Lig…

Göztepemiz ŞAMPİYON!

Hem de nasıl ŞAMPİYON! Lobisinden, hakemine, rakip medyalardan algı operasyonlarına, kıskananlardan çekemeyenlere uzanan geniş bir liste eşliğinde tabiri caizse isteseniz de ŞAMPİYON! İstemeseniz de! Sütte leke var bu ŞAMPİYONLUKTA zerre gram nokta dahi leke yok! Alınteri, gözyaşı ve inancın birleşimiyle ortaya çıkan koskoca bir zaferi ayakta alkışlıyoruz canı gönülden kutluyoruz.

Bu sezonun mimarı tartışmasız muhteşem Göztepe taraftarıdır. Sonuna kadar hak ettiler, hiçbir zaman umutlarını kaybetmediler, armaya nasıl sahip çıkılır resmen ders verdiler. Birlik beraberlik ve bağlılık adına yıkılmaz kale olduklarını dosta düşmana ispatladılar.

Sn.Başkan Rasmus Ankersen’in de dediği üzere Süper Lig Göztepe için yeni bir dönemin başlangıcıdır. Altyapısı hazırlanan bir sistemin geliştirilmeye müsait vizyonudur.  Avrupa Kupalarında mücadele edecek Şanlı Göztepe’nin ayak sesleridir. Genç yetenekli ve potansiyel sahibi isimlerin kulübümüz çatısı altında yer almasıdır. Hem ligde iddialı olup hem de üretebilen bir anlayışın ön çalışmasıdır.

Bodrumspor maçının tüm İzmir’de yarattığı büyük heyecan, Levent Yüksel eşliğinde söylenen harika “medcezir “ ve Sn. Mehmet Sepil için hazırlanan “onursal başkanlık“ jesti bu özel günün değerine değer katan hareketlerdi.

Göztepemiz SÜPER LİG’in çimentosudur, yapı taşıdır, vazgeçilmezidir. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a boyun eğmeyecek nadir kulüplerdendir. Bu takımlara sağlanan haksız imtiyazlara karşı isyan ateşini yakabilecek yegane güçtür. Kazanacaksa da kaybedecekse de “ ADAM GİBİ “ duruşundan asla taviz vermeyecektir.

Bugün Teknik direktörümüz Stanimir Stoilov yayıncı kuruluşa vermiş olduğu röportajında şu cümleyi kullandı ve hepimizin duygularına tercüman oldu.

GÖZTEPE’ye GELMEDEN ÖNCE HAYAL ETMEDİM, İNANDIM!

GÖZTEPE SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!