GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Oytun NALBANTOĞLU
YAZARLAR
28 Nisan 2024 Pazar

Mutlu s’on!

Göztepemiz ŞAMPİYON!

Hırsıyla ŞAMPİYON!

Mücadelesiyle ŞAMPİYON!

Alnının akıyla ŞAMPİYON!

Tertemiz futboluyla ŞAMPİYON!

Muhteşem taraftarımız bu şampiyonluğu sonuna kadar hak etti. Kar demedi kış demedi, iç saha demedi deplasman demedi, iyi günde de kötü günde de takımına inanılmaz sahip çıktı ve bu özel günün en büyük emektarları olarak dosta düşmana parmak ısırttılar. Armaya olan bağlılığın, formaya duyulan aidiyetin ve kulübe olan sadakatin adeta “ kitabını yazdılar”

Asla vazgeçmediler, asla pes etmediler ve asla umutsuzluğa kapılmadılar. Bu hayatta Göztepeli olmak gerçekten ayrıcalıktır. 5 milyon nüfusa dayanan koskoca bir şehrin gururu oldular, hem sahada hem de tribünde üst seviye performans sergilediler.

Gelelim Göztepe’yi Süper Lig’e taşıyan Stanimir Stoilov Hocamıza. Bilgi, birikim ve kariyer olarak bir kere daha kendini ispatladı, takımımızı TFF 1.Lig gibi dipsiz bir kuyunun içerisinden çekip aldı. Oynattığı sistem yanında forma adaletini de kusursuz şekilde dengeledi, aile ortamını oluşturdu ve en önemlisi disiplinden taviz tanımadı. İmkan sağlandığında büyük işler başarabileceğinin sinyallerini verdi. Umuyoruz ki uzun süreli bir sözleşmeye imza atıp Göz-Göz’ü Avrupa kupalarına taşıyacaktır.

Ve gelelim şampiyon takımın fedakar futbolcularına, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. Süper Lig’den düştüğümüz yıl yaşanan travmaları bizlere unutturan sizler oldunuz. Göztepe’nin her açıdan “gerçek efsane “ olduğunu tüm Türkiye’ye açık açık ezberlettiniz. Futbolda karakterin paradan daha kıymetli olduğunu duruşunuzla gösterdiniz. Allah hepinizden razı olsun, birlik beraberlik ve samimiyet olduğu sürece aşılamayacak engel bulunmamaktadır, baş tacısınız, gönüllerdeki tahtın ebedi sahiplerisiniz.

Kutlamalar başlasın, HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK GÖZ-GÖZ!