GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Oytun NALBANTOĞLU
YAZARLAR
14 Haziran 2024 Cuma

Haziran 14!

Göztepe asırlık çınar statüsüne 1 kala mazisinden aldığı büyük gücü Süper Lig coşkusuyla bütünleştirdiği en özel güne ev sahipliği yapıyor. İzmir’in 30 ilçesini birden alev alev saran 14 Haziran heyecanı eşi benzeri mümkün olmayan bir mutluluğu gözler önüne sermektedir. Şehrimize duyulan bu aidiyet hissi, havasından suyuna, taşından toprağına, yedisinden yetmişine, dar ve karanlık sokakların en ıssız köşelerine kadar buram buram Göztepe kokmaktadır. Mahalle arasında oynasan kaldırıma çıkar Göz-Göz çekerim anlayışı ulaşılması güç zirvelere rezerve edilen yegane sevdanın ta kendisidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür Göztepe! Çağdaş, modern, saygılı ve duyarlıdır. Memleketimizdeki 7 bölge tribün kültürüne “ ışık tutan yön çizen “ konumundadır. Mesafe tanımayan sınırsız aşkın kelimelerle tarifi mümkün olmayan ve yaşanılıp da öğrenilmesi gereken bir tez konusudur Göztepe!

Kara kış, sağanak yağmur, deli fırtına ya da kavurucu sıcağı klasikleşmiş basit meteorolojik terimler olarak yorumlayıp olağanüstü hallere rağmen otostopla kavuşulandır Göztepe! Engel tanımaz, yorgunluk bilmez ve armasına olan sadakatinden asla taviz vermeyen duruşuyla bu alemin ağası, paşası, kralı yani kısacası “ ÖMRÜMÜZÜN TACIDIR “ Göztepe …

Göztepe hayattır, umuttur, vazgeçmemektir. Düşmüşe vurmayan, geçmişi unutmayan ve dostane uzatılan her ele sıkı sıkıya sarılmayı örf edinmiş bir camiadır Göztepe !!!Skorlardan bağımsız, isyan kültürüyle özdeşleşmiş, gittiğin yerde yalnız kalma diyenlerin ölene kadar peşinden koşacağı  tünelin ucundaki ışıktır Göztepe!

Göztepe İzmir’dir, İzmir Göztepe’dir! Emeğin alın terinin göz yaşının vücut bulmuş halidir. Doğruluğun dürüstlüğün ve hakkaniyetin yegane temsilcisidir. Sevgi eylem gerektirir diyorsanız 14 Haziran akşamı #BirŞehriYakanlar hem havadan hem karadan hem de denizden imkansızı başarıp yine Türkiye gündeminin tam merkezinde yerlerini alacaklardır.

İyi ki varsın GÖZTEPE yeni yaşın kutlu olsun!