GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Oytun NALBANTOĞLU
YAZARLAR
1 Eylül 2024 Pazar

Göztepe güldürdü!

Göztepe üst üste aldığı önemli beraberlikler sonrasında yine bu sezon Süper Lig’e yükselen Bodrumspor önünde fazla zorlanmadı. Fiziksel üstünlüğünü temposuyla bütünleştiren ve taraflı tarafsız herkesi memnun eden futboluyla 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Japon yıldız Kuryu Matsuki’nin son anda rahatsızlanıp kadrodan çıkartılması Göztepe için önemli 90 dakika öncesi gecenin en büyük şanssızlığıydı. Fenerbahçe maçının yankıları hala sürerken haksız ve hukuksuzca verilen 2 maç saha kapatma cezamızın 1 maç seyircisize çevrilmesi saha avantajımızı kaybetmemek adına önemliydi. 
Karşılaşmaya gayet istekli ve yoğun presle başlayan takımımız haftalar ilerledikçe Stoilov’un arzu ettiği oyun planı dahilinde daha güvenli bir duruş sergilemeye başladı. Her bölgede rakibine nefes aldırmayan ve kazandığı topları özellikle sol kanada taşımayı başaran sarı kırmızılılar Djalma’nın mükemmel performansıyla izleyenleri resmen büyüledi. Dennis’in çalışkan yapısı yine dört dörtlük seviyedeydi. Juan-Romulo ikilisinin uyumu olumluydu. Romulo’nun klas vuruşuyla Djalma’nın defansı ipe dizen golleri ders niteliğindeydi. 

İkinci devre biraz daha kontrollü oynamayı tercih eden Göztepe fazla risk almadan skoru korumayı başardı. Zaman zaman gelişen Bodrumspor atakları defans 3 lüsünün doğru müdahaleleriyle savuşturuldu. “ Taş gibi takım olabilme “ yönünde hızla mesafe kateden Göz-Göz bu maçla eşiği bir adım daha yukarıya taşıdı. 2 sezondur kendisine güvenimizi boşa çıkartmayan Stanimir Stoilov Hoca gönülleri fethetmeyi sürdürüyor. Camiamız ve taraftarımız kaliteli bir golcü konusunda tam beklenti içerisinde olup artık bu talebin ivedilikle karşılanmasını istiyor. Bu güzel galibiyette emeği olan herkesi kutluyorum. Haftayı “ BAY “ geçirecek olan Göztepe Kayserispor karşına daha dinamik ve zinde şekilde çıkacaktır. Yüzler gülüyor, her şey yolunda ilerliyor. 
Harika bir Pazar günü geçirmeniz dileğiyle …