GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
1 Aralık 2023 Cuma 20:27

Karşıyaka’da 15 milyonluk krediye onay!

Karşıyaka Belediyesi’nin ihbar ve kıdem ödemeleri işinde kullanılmak üzere İller Bankası’ndan 15 milyon TL’lik teminat mektubu alınması ile ilgili önerge oy birliği ile kabul edildi. 

EGEDESONSÖZ - Karşıyaka Belediyesi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısının birinci oturumu gerçekleştirildi. Başkan Tugay’ın yokluğundaki oturumun kredi kullanma ile ilgili yetki talebi oldu. 

Belediyenin ihbar ve kıdem ödemelerinde kullanılmak üzere İller Bankası A.Ş’den faiz hariç 15 milyon TL’lik teminat mektubu alınması ile Başkan Cemil Tugay’a yetki verilmesi ile ilgili önerge komisyonlara gönderilmeden meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi. 

İlgili gündem maddesi şu şekilde: 

Belediyemizin ihbar ve kıdem ödemeleri işinde kullanılmak üzere  İller Bankası A.Ş.den 15.000.000,00TL (Onbeşmilyon) TL (faiz hariç) gayri nakdi kredi kullanılmasına,  5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 68’inci maddesinde yer alan koşulların yerine getirilmesi kaydıyla krediye konu işle ilgili her türlü işlemi yapmaya Belediye Başkanımız Cemil TUGAY’ın yetkilendirilmesi hakkında önerge.