GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Nisan 2018 Salı 13:00

CHP İzmir’de seleflerden Yücel’e tam destek: Emrindeyiz!

İl Başkanı Deniz Yücel, eski il başkanlarıyla bir araya geldi. Erken seçimler için eski isimlerin Yücel’e görüş ve öneri sundukları öğrenildi. Kusursuz, eksiksiz bir program gerekliliğini vurgulayan eski isimlerin, ‘İl başkanlığımızın emrindeyiz’ noktasında oldukları belirtildi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye 24 Haziran’da gerçekleşecek erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimine kilitlenirken, siyasi partiler ittifak ve örgüt çalışmalarına hız kazandırdı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü’nde ise arka arkaya zirveler düzenleniyor. Önceki gün milletvekilleri ve il yöneticilerinin katılım gösterdiği zirve yaklaşık 1 buçuk saat sürerken İl Başkanı Deniz Yücel daha sonra il eski başkanlarıyla bir araya geldi.

18:00’DE BAŞLADI 21:00’DE BİTTİ
Mevcut Başkan Yücel, Kemal Karataş, Rıfat Nalbantoğlu, Alaattin Yüksel, Bedri Serter, Ali Engin ve Asuman Ali Güven ile bir araya geldi. Yeni dönem için Yücel’e önerilerde bulunan başkanların 24 Haziran’ın önemine dikkat çekerek kusursuz bir çalışma programı hazırlanması gerektiğini vurguladıkları öğrenildi.  Başkanların tek tek söz aldığı ve sürece ilişkin görüşlerini açıkladığı zirvenin yaklaşık 3 saat sürdüğü belirtildi.

"İL BAŞKANLIĞIMIZIN EMRİNDEYİZ"
Başkan Yücel’in ise tecrübelerini aktaran başkanlara teşekkür ettiği aktarıldı. Yücel’in hazırlanacak yeni yol haritasında eski isimlerin düşüncelerine önem vereceğini ifade ettiği belirtildi.

Eski başkanların 24 Haziran’ın çok hassas bir seçim olduğuna özellikle vurgu yaptıkları ve ‘eksiksiz, hatasız bir program hazırlayın. Hiçbir zaman görevden ve tecrübelerimizi aktarmaktan kaçmayız” şeklinde konuştukları öğrenildi. Ayrıca başkanların, ‘Yeni dönemde memleket ve partimiz için il başkanlığımızın emrindeyiz’ düşüncesi içinde oldukları ifade edildi.  

YÜCEL’DEN AÇIKLAMA
İl Başkanı Yücel ise toplantı için yaptığı açıklamada şunları söyledi:  Türkiye için kader seçimi diyebileceğimiz bir seçime giderken il örgütü olarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek, koordinasyonumuzu arttıracak toplantılarımızdan birisini de, geçmiş dönemlerde partimizin İzmir'de il başkanlığı yapmış saygıdeğer isimlerle gerçekleştirdik. Daha önce birçok seçim yaşamış olan tecrübeli isimlerin hem tecrübesinden faydalanmak hem de çalışmalarımızda yer almalarını sağlamak için yaptığımız toplantı son derece faydalı geçti. İl başkanlarımız tecrübelerini ve önerilerini bizlerle paylaştı. Seçimlerde tüm geçmiş dönem il başkanlarımız görev almaya hazır olduklarını beyan ettiler. Kendilerine gösterdikleri ilgi ve koydukları katkı için çok teşekkür ediyorum.