GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Nisan 2018 Salı 12:00

CHP İzmir'in eski başkanı resmen ilan etti: İkinci bölgeden adayım!

İzmir İl eski Başkanı Asuman Ali Güven, 24 Haziran’daki seçimlerde İzmir ikinci bölgeden aday olacağını açıkladı. Güven, “2019’da ön seçime katılmayı düşünüyordum. Böyle olunca da bu şartlara göre yine aday olmayı planlıyorum. Sahada olacağım. 24 saat özveriyle çalışacağız” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlendi. Cumhuriyet Halk Partisi’nde ise (CHP) yeni dönemde oluşturulacak milletvekili aday listeleri için kulisler hareketlendi.

İzmir’de çok sayıda isim adaylığa göz kırparken önceki dönem il başkanlığı görevini yürüten Asuman Ali Güven de önemli açıklamalarda bulundu.

İKİNCİ BÖLGEDEN ADAYIM, 24 SAAT ÖZVERİYLE ÇALIŞACAĞIZ
CHP İzmir İl eski Başkanı Asuman Ali Güven ikinci bölgeden aday olacağını ilan etti. Egedesonsöz’e konuşan Güven, “İkinci bölgeden adaylık düşünüyorum. 24 Haziran seçimleri çok erken bir tarihte yapılıyor. 2019’da genel seçimlerde milletvekili adayı olmayı ve ön seçime katılmayı düşünüyordum. Böyle olunca da bu şartlara göre yine aday olmayı planlıyorum. Sahada olacağım. Sürekli çalışıyoruz zaten. Partinin çalışmalarına önderlik etmeye çalışıyoruz. Aday da gösterilirsek daha çok faydamız olur. Çalışmalara daha fazla katkımız olur diye düşünüyorum. Esas olan cumhurbaşkanlığı seçimidir. Çok önemli. Milletvekili seçimi de önemli ama cumhurbaşkanlığı seçiminde partimizin adayının başarılı olması için 24 saat özveriyle çalışacağız” dedi.