GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Nisan 2018 Salı 16:54

CHP İzmir’de dev zirvede gündem 24 Haziran: Örgüt ve belediye başkanları buluştu!

Başkan Deniz Yücel, “CHP'nin tüm ülkede yüz akı olan İzmir'deki CHP'li belediye başkanlarımız aynı zamanda partimizin üyesi.  Her biri örgütümüzle birlikte 24 Haziran Türkiye'nin kurtuluş günü olsun diye çalışacaklar. Onlar zaten görevlerini İzmir'i kalkındırarak yapıyorlar” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ/Türkiye 24 Haziran’da gerçekleşecek erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlendi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü birbiri ardında gerçekleştirdiği toplantılara bir yenisini daha ekledi.

Geçtiğimiz hafta ilçe başkanlarıyla, önceki gün milletvekilleri ve il eski başkanlarıyla bir araya gelen İzmir İl Başkanı Deniz Yücel bu kez, kentteki ilçe belediye başkanlarıyla buluştu. Toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da katıldı.  Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar mazeretleri nedeniyle programda yer almadı. 

PARTİMİZİN YÜZ AKI BAŞKANLARIMIZ ZATEN İZMİR’İ KALKINDIRARAK ÜZERLERİNE DÜŞENİ YAPIYOR!
Bir buçuk saat süren zirvenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan İl Başkanı Yücel, “24 Haziran seçimleri öncesinde alanda çalışacak olan örgütümüzün tüm kademeleriyle uyum içinde ve ortak söylemle çalışmasını çok önemsediğimizi her seferinde tekrarlıyorum. Bu toplantılarımızda bu bağlamda değerlendirilmeli. Bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızla bir araya geldik. Halkın içinde olan, İzmirlinin her sorununa çözüm üreten belediye başkanlarımızın hem görüşleri hem hizmetleri seçim öncesi partimiz için çok önemli.  Seçim yol haritamızın oluşmasında onların görüşleri ve hizmetlerinden faydalanacağız. Ürettikleri projelerle CHP'nin tüm ülkede yüz akı olan İzmir'deki CHP'li belediye başkanlarımız aynı zamanda partimizin üyesi.  Her biri örgütümüzle birlikte 24 Haziran Türkiye'nin kurtuluş günü olsun diye çalışacaklar. Onlar zaten görevlerini İzmir'i kalkındırarak, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyerek üzerlerine düşeni yapıyorlar. Partimizin başarılı, çalışkan ve üretken isimleri olarak da seçim çalışmalarımızda yanımızda olacaklar. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarımız, önce Türkiye'nin kurtuluşu, sonra da partimizin başarısı için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söylediler. Şahsi olarak verecekleri bu destek bizler için çok anlamlı. Hepimiz bugünkü imkanlarımızı ve makamlarımızı CHP'ye borçluyuz. Belediye Başkanlarımızda bunun bilinciyle hareket ediyorlar” dedi.