GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Nisan 2018 Salı 14:59

CHP İzmir'in eski patronu konuştu: Gönlümden geçen aslan belediye başkanlığı ama…

İzmir İl eski Başkanı Bedri Serter, “Benim gönlümden geçen aslan belediye başkanlığı açıkçası. Ama genel merkez derse ki, ‘sana burada görev vereceğiz’ yapacak bir şey yok. Bu bir emirdir. Bizim elimiz ayağımız bağlanır. Memleketime hizmet için her noktada görev almaya hazırım” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlendi. Cumhuriyet Halk Partisi’nde ise (CHP) yeni dönemde oluşturulacak milletvekili aday listeleri için kulisler hareketlendi.

İzmir İl eski Başkanı Bedri Serter önemli açıklamalarda bulundu. Serter, “ Siyaset çok değişken olmaya başladı. Bu süreç o kadar acele geldi ki, bu sürecin bu kadar acil gelmesini beklemiyorduk” dedi.

GÖNLÜMDEN GEÇEN ASLAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI AÇIKÇASI!
İsminin zaman zaman kulislerde yerel seçimler noktasında belediye başkan adaylığıyla anılan Serter bu durum için, “Benim gönlümden geçen aslan belediye başkanlığı açıkçası. Ama genel merkez derse ki, ‘Bedri Serter sana burada görev vereceğiz’ yapacak bir şey yok. Bu bir emirdir. Bizim elimiz ayağımız bağlanır” diye konuştu.

DEMOKRATİK DÜZENE GERİ DÖNMEK İÇİN BİR NEBZE KATKI KOYABİLİRSEK NE MUTLU BİZE
Serter ayrıca, “Memleketime hizmet için her noktada görev almaya hazırım.1995’ten beri partiliyim. Aday adaylıklarım oldu, il başkanlığım oldu bundan sonra üst kademede ne görev verilirse almaya hazırız. Türkiye’nin bu kadar kötü gidişatında tek adam iktidarlığına son vermek için biz partililer taşın altına elimizi sokacağız. Demokratik düzene geri dönmek için bir nebze katkı koyabilirsek ne mutlu bize” dedi.