GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
24 Nisan 2018 Salı 14:41

MHP İzmir'in kıdemli isminden adaylığa yeşil ışık!

MHP İzmir İl Teşkilatı’nda uzun yıllardır siyasi mücadele içinde yer alan Murat Koç, “Biz her zaman için ülkemizin ve milletimizin hizmetindeyiz. Allah bu hizmetleri yerine getirmememi nasip edecekse vekilliği de nasip etsin” dedi.

Mehmet İŞLER /EGEDESONSÖZ- Türkiye 24 Haziran’da yapılacak erken genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine kilitlendi. Cumhur İttifakı’nda yer alan Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) de yeni dönemde oluşturulacak milletvekili aday listeleri için kulisler hareketlendi.

Partisinin İzmir İl Teşkilatı’nda uzun yıllar görev yapan ve 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde seçilerek TBMM’nin yolunu tutan fakat 7 Haziran’daki sandık mesaisinde üçüncü sıraya yazılan ve bu kez yeterli oyu alamayan Murat Koç yeni dönemde de aday olacağını ifade etti.

Aynı yıl içinde yapılan ikinci seçimdeki listede arka sıralarda yer almasını o dönem, ‘bizimkisi kısa dönem askerlik gibi oldu’ sözleriyle yorumlayan Koç 24 Haziran’da yarışta var olacağını söyledi.

ALLAH HİZMET ETMEYİ NASİP EDECEKSE VEKİLLİĞİ DE NASİP ETSİN
Koç, “Ankara’ya geçeceğim. Ondan sonrasında İzmir’e döneceğim ve gerekirse açıklama da yapacağım. Şu aşamada şunları söyleyebilirim; biz her zaman için ülkemizin ve milletimizin hizmetindeyiz. Allah bu hizmetleri yerine getirmememi nasip edecekse vekilliği de nasip etsin” dedi.