GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
5 Haziran 2023 Pazartesi 14:31

MYK sonrası Çelik’ten ilk yorum: İzmir örgütüne yakışır şekilde çalışacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez Yürütme Kurulu'nun (MYK) belli olmasının ardından açıklamalarda bulunan İzmir’den listeye giren tek isim olan Devrim Barış Çelik, “En kritik görevler partimiz bizi layık gördü. Bu süreçte de yeni dönemde bir önceki dönemde yaptığımız çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz. İzmir için, İzmir örgütümüze yakışır bir şekilde bu süreçte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi’nde cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri sonrası istifaları alınan Merkez Yürütme Kurulu (MYK) için yeni gelecek isimler merak konusu olmuştu.

Geçtiğimiz dönem İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke tarafından temsil edilirken, yeni dönemde de İzmir’den görev alacak isimlere gözler çevrilmişti. Bir çok ismin geçtiği listelerin belli olması sonrası ise İzmir’de bir çok kademede görev alan Devrim Barış Çelik, yeni dönemde CHP MYK listesinde görev alan tek İzmirli oldu.

Görev sonrası ilk açıklamasını Egedesonsöz’e yapan Çelik, “Ülkemiz ve özellikle İzmir’imize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

İZMİR İÇİN ÇALIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ
İzmir’i temsil eden tek isim olmasından kaynaklı neler hissettiğinin sorulmasına da yanıt veren Çelik, “Ben gençlik kollarından beri parti örgütünde çalışmış biriyim. Dolayısıyla en önemli zamanlarda en kritik görevler partimiz bizi layık gördü. Bu süreçte de yeni dönemde bir önceki dönemde yaptığımız çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz. İzmir için, İzmir örgütümüze yakışır bir şekilde bu süreçte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini  kullandı.