GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Ekim 2020 Perşembe 09:55

Konak için üç isim ön plana çıkmıştı: Genel Merkez adayı belirledi

AK Parti İzmir'de iki kez ertelenen Konak İlçe Kongresi için başkan adayı belli dolu. Genel Merkez'de gerçekleştirilen görüşmeler sonrası AK Parti Konak'ta mevcut ilçe başkanı Sait Başdaş ile yola devam kararı aldı.

EGEDESONSÖZ- AK Parti Konak'ta iki kez ertelenen ilçe başkanlık seçimlerinde aday düğümü çözüldü. Adaylık için mevcut başkan Sait Başdaş, Melek Eroğlu ve Serhat Metin'in ismi geçerken, Genel Merkez üç ismi kongre öncesi Ankara'ya davet etti.

Adayın belirlenme sürecinin görüşüldüğü toplantılar sonrası ise Genel Merkez kararını verdi. Kongrelerine tek aday ile gitmeye özen gösteren AK Parti'de Ankara'da gerçekleşen toplantılar sonrası Konak İlçe Başkanlığı için Mevcut Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş ile yola devam kararı alındı.

AKŞAM SAATLERİNDE BİLDİRİLDİ
Alınan karar sonrası açıklamalarda bulunan Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş "Geçtiğimiz günlerde Genel Merkezimize gidip ziyaretimizi gerçekleştirmiştik. Dün akşam saatlerinde ise sağ olsunlar bize dönüş yaptılar. Genel Merkez tarafından mevcut başkan olarak benim ve ilçe örgütümüzün çalışmalarından dolayı oldukça mutlu olduklarını dile getirdiler ve önümüzdeki dönem içinde bizimle yola devam etmek istediklerini açıkladılar. Bizler verilen görevi en iyi şekilde yerine getirebilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.