GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
30 Ağustos 2022 Salı 17:22

Cumhur İttifakı’ndan dikkat çeken ’30 Ağustos’ mesajları

AK Parti İzmir İl Başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanlığı 30 Ağustos Zafer Bayramı için ortak çelenk koyma etkinliği düzenledi. Cumhur İtttifakı’nın İzmir İl Temsilcileri çelenk töreni sonrası önemli mesajlar verdi.

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ - Bu yıl 100’üncüsü kutlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı için İzmir’de AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatları ortak tören düzenledi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in başkanlığında teşkilatlar, Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelirken, Atatürk Anıtı'nın önünde partiler kendi çelenklerini koydu. Çelenk töreninin ardından ise Sürekli ve Şahin 30 Ağustos mesajını Ege'de Son Söz’e verdi.

SÜREKLİ: HER YIL BU ŞEKİLDE YAŞANMALI
Çelenk koyma töreni sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Her zaman coşku ile kutluyoruz. Bu sefer daha da coşku ile kutlayacağız. Dün sayın Cumhurbaşkanımızın mesajında da vardı, muharip savaşlar yönünden dünyanın en önemli savaşlarından, en önemli savaşlardan özellikle büyük taarruz ve sonu 9 Eylül’de düşmanın denize dökülmesi ile sonuç verdi. Kuruluşun ve kurtuluşun kenti İzmir’de bu coşkuyu İzmir’de yaşıyoruz. 9 Eylül’de yine aynı coşkuyu hep beraber yaşayacağız. Büyük bir zaferdir 30 Ağustos ve 9 Eylül. Bu zaferler büyük kutlamalar halinde her yıl bu şekilde yaşanmalı” dedi.

İttifak olarak kutlamalarının da altını çizen Sürekli, “Biz Cumhur ittifakı olarak dimdik ayaktayız. Hiçbir zaman da sallanmadık. Bizim ittifakımız pazara kadar değil mezara kadar. Bizim ittifakımızın temelini devletimizin bekası, devletin ve milletin bölünmez bütünlüğü oluşturuyor. İnşallah 2023’de bu ittifakın ikinci zaferi ile taçlanacak” diye konuştu.

ŞAHİN: HALKIMIZ DAHA ÇOK SAHİP ÇIKTI
30 Ağustos mesajlarını paylaşan Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise, "30 Ağustos Zafer Bayramımızı aslına uygun olarak kutladık. Bütün karşı duruşlara rağmen bütün halkımız buna daha fazla sahip çıktı ve sahiplendi. İttifak olarak birlikte kutlamamız bence en güzel mesajlardan biriydi” ifadelerini kullandı.