GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
23 Eylül 2024 Pazartesi 16:14

CHP'li Sındır meclis çalışmalarını kitaplaştırdı

CHP İzmir Milletvekili Prof.Dr.Kamil Okyay Sındır, 8 yıllık milletvekilliği boyunca yaptığı çalışmaları kitaplaştırdı.

EGEDESONSÖZ - TBMM 25., 26. ve 27. Dönemler CHP İzmir Milletvekili Prof.Dr.Kamil Okyay Sındır,  kanun tekliflerini, yazılı ve sözlü soru önergelerimni, meclis araştırması açılmasına dair önergelerini ve Genel Kurul ve Komisyon konuşmalarını kitaplaştırdı. 

Kitaba  https://kamilsindir.com/wp-content/uploads/2024/09/tbmmde_8_yil_kamil_okyay_sindir.pdf adresinden ulaşılabilir. 

Prof. Dr. Sındır'ın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

Sevgili Yurttaşlarım,

2015 yılı 7 Haziran'ında, "yargı denetiminde önseçim ile aday olduğum" İzmir 2. Bölge Milletvekili seçimi sonucunda Yüce Milletimizin teveccühüyle yetki aldığım TBMM 25. döneminde ve ardından 26. ve 27. dönemlerde toplam 8 yıl devam eden CHP İzmir Milletvekilliği görevim 14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerinde son bulmuştur.

Söz uçar, yazı kalır !
Yüce milletime karşı şeffaflık ve hesap verme sorumluluğumun gereği olarak, büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin çatısı altında, toplam 3 dönem (5.5 ay+2.5 yıl+5 yıl),  8 yıl büyük bir onurla sürdürdüğüm tüm görevlerimi, yasama ve denetim faaliyetlerimi, kanun tekliflerimi, yazılı ve sözlü soru önergelerimi, meclis araştırması açılmasına dair önergelerimi, İzmir'imize dair meseleleri, Genel Kurul ve Komisyon konuşmalarımı, ezcümle tüm faaliyetlerimi TBMM tutanaklarından aynen alarak  bir "e-kitap" olarak derledim.

Tüm bu çalışmalarımda emeği ve katkısı olan, başta Danışman arkadaşlarım olmak üzere, CHP parti örgütüme, milletvekili arkadaşlarıma, meslek kuruluşlarına, demokratik kitle örgütlerine, STK’lara, emek örgütlerine, akademisyen uzman arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Bu çalışmalarımı yakından takip eden, yazılı, basılı ve görsel yayın organlarında yer veren, halkımızı zamanında ve doğru bilgilerle aydınlatma sorumluluğunu yerine getirmiş olan ulusal ve yerel basın yayın kuruluşlarına ve onların kıymetli temsilcilerine de ayrıca şükranlarımı sunmak isterim.

PDF formatındaki bu e-kitabın, geçmişe dair bir arşiv olmanın yanı sıra geleceğe ışık tutacak, sorgulanabilir bir bilgi kaynağı olması dileğimle…

Elbette takdir Yüce Milletimizindir, İzmir’li Hemşerilerimindir, Siz değerli Yurttaşlarımındır.
e-kitap : https://kamilsindir.com/wp-content/uploads/2024/09/tbmmde_8_yil_kamil_okyay_sindir.pdf