GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
29 Şubat 2016 Pazartesi 09:11

Bornova’da ‘sağlıklı’ buluşma!

Ege Üniversitesi ile Bornova Belediyesi işbirliğinde ikinci kez yapılacak olan Sağlık Halk Kongresi 10 Mart’ta gerçekleştirilecek.

Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak ve 2 gün sürecek kongre 9 oturumdan oluşacak. Ege Üniversitesi’nce her yıl düzenlenen kongrenin 2 yıldır Bornova Belediyesi işbirliği ile yapıldığını belirten Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, tüm Bornovalıları Kongre’ye davet etti. Kongrede ele alınacak konular vatandaşlar arasında yapılan anket sonucunda belirlendi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Ana Bilim Dalı Bölümü’nün her yıl düzenlediği Sağlık Halk Kongresi, bu yıl da Bornova Belediyesi işbirliğinde gerçekleşecek. Pek çok uzman alanları ile ilgili bilgi vererek, vatandaşların sorularını cevaplayacak. Kongre,  Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda 10-11 Mart 2016 tarihlerinde gerçekleşecek.

Kongrede ele alınacak konular vatandaşlar arasında yapılan anket sonucunda belirlendi.  Kongre; Gıdalar ve Sağlımız, Endokrin Hastalıklar ve Tedavi Yaklaşımları, Çocuklarımızı Tanıyor muyuz?, Sağlıklı Yaşam ve İlaçlar, Sağlıkta 2 D: Deri ve Diş, Beslenme ve Sağlığımız, Stresler ve Sağlığımız, Giyisiler ve Sağlığımız, Bir Mucize Öyküsü başlıkları altında toplam 9 oturum yapılacak.

Sabah ve öğleden sonra olmak üzere 09.00-17.00 saatlerinde gerçekleşecek oturumlara tüm yurttaşları davet eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Böyle önemli bir organizasyona ikinci kez ev sahipliği yapacağız. Bunun onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Biz tüm icraatlarımızı katılımcı bir anlayışla gerçekleştirmeye dikkat ediyoruz. Bu kongrede ele alınacak konuları da vatandaşlar arasında yaptığımız anketle belirledik ” dedi.