GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
29 Şubat 2016 Pazartesi 08:52

Menderes’te şoförlere eğitim

Menderes Belediyesi tarafından hizmet içi eğitim kapsamında belediyede şoför olarak çalışan işçilere yönelik eğitim düzenlendi.

Menderes Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hizmet için eğitim kapsamında belediyede şoför olarak çalışan işçilere iş güvenliği ile trafik kuralları ve araç kullanım esaslarıyla ilgili eğitim verildi. Menderes Belediyesi Nikah Sarayı ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen eğitimde İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden polis memuru Cihan Erdan ve İş Güvenliği Uzmanı Fevzi Taşçıer şoförleri bilgilendirdi.

Dikkat önemli
İlk olarak trafik kuralları ve araç kullanım esaslarıyla ilgili bilgilendirmenin gerçekleştiği eğitimde soru-cevap bölümü de gerçekleşti. Trafik eğitiminin ardından şoförlere iş güvenliği hakkında bilgilendirmede bulunuldu. İş kazalarının yaşanmaması için çalışma öncesi ve sonrası ile çalışma sırasında nelere dikkat edilmesi gerektiği, ani bir durum söz konusu olduğunda neler yapılması gerektiği anlatıldı. Her iki oturumda da dikkatli olmanın önemine vurgu yapıldı.