GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Şubat 2024 Cumartesi 13:42

Tugay'dan Soyer'e '120 dakika' yorumu: Görevinin son günlerinde bile...

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in ulaşımda 120 dakika ücretsiz aktarma kararı ile ilgili olarak "Sayın başkanımıza görevinin son günlerinde bile İzmir halkının taleplerine cevap vermek için canla başla çalıştığı için teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kültüründe halkımıza hiç durmadan hizmet etmek vardır. Biz, kendisinin taşıdığı bayrağı alıp daha ileriye götüreceğiz. İyi planlanmış, doğru projelerle İzmir’e hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in ulaşımda 120 dakika ücretsiz aktarma kararını değerlendirdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tugay şunları söyledi:

“Sayın başkanımıza görevinin son günlerinde bile İzmir halkının taleplerine cevap vermek için canla başla çalıştığı için teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kültüründe halkımıza hiç durmadan hizmet etmek vardır. Biz, kendisinin taşıdığı bayrağı alıp daha ileriye götüreceğiz. İyi planlanmış, doğru projelerle İzmir’e hizmet etmeye devam edeceğiz"