GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Şubat 2024 Cumartesi 12:32

Dağ, 'ona Aziz Abi derim' dedi ve ekledi: Beni evladı gibi sever

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Aziz Bey ile biz çok güzel çalıştık. Beni evladı gibi sevdiğini düşünüyorum. Aziz Abi dedim, genelde öyle hitap ediyoruz. Sevdiğimiz biri” dedi.

EGEDESONSÖZ - Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Bir TV ekranlarında Gazeteci Ümit Yaldız’ın sunduğu Söz Meclisten İçeri programında Gazeteciler Fatih Yapar, Ümit Yaldız, Mustafa Yılmaz ve Hanzade Ünuz'un sorularını yanıtladı.

Dağ’ın İzmir’deki ilk programını önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na ziyarete ayırması dikkat çekmişti.

Kocaoğlu ile çok iyi anlaştıklarını belirten Dağ, başkan olduklarında büyükşehrin projelerini devam ettireceklerini belirterek, “Aziz Bey ile biz çok güzel çalıştık. Beni evladı gibi sevdiğini düşünüyorum. Aziz Abi dedim, genelde öyle hitap ediyoruz. Sevdiğimiz biri. Büyükşehir’in kalan projelerini sürdüreceğiz. Narlıdere, Buca Metrosu’na devam edeceğiz. Opera binasına bakmak devam ettirmek lazım. Bakanlık ile konuşuruz olmazsa. 12 yıllık Ankara tecrübem ile hangi kurumlarla nasıl görüşülür biliyorum” açıklamasında bulundu.