GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
25 Ekim 2017 Çarşamba 09:25

Özdilek İzmir AVM'de Cumhuriyet coşkusu yaşanacak

Açıldığı günden itibaren müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet anlayışıyla İzmirlilerin sevilen alışveriş merkezleri arasında yer alan İzmir Özdilek AVM, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında etkinlikler düzenleyecek.

Özdilek İzmir AVM, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. Yılı kutlamaları kapsamında 28 Ekim Cumartesi günü 14.00 – 18.30 saatleri arasında gerçekleştireceği “29 Ekim Cumhuriyet Tuvali” etkinliği ile çocuklar eğlenceli vakit geçirecek.  

29 Ekim Pazar günü yapılacak olan  “Atatürk ile Fotoğraf Çekimi Green Box” etkinliğinde Özdilek İzmir AVM müşterilerine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ile aynı karede olma imkânı sunulacak. Özdilek İzmir AVM ’de 29 Ekim Pazar günü yapılacak Green Box Stüdyo çekimlerine katılacak misafirler, bu yöntemle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarının içinde yer alarak bu anları ölümsüzleştireceklerdir.

Aynı zamanda 29 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan Bando Etkinliği ve minik misafirleri için yapılacak olan Yüz Boyama Sosis Balon ile Pamuk Şeker İkramı etkinlikleri ile Özdilek İzmir AVM, tüm misafirlerine Cumhuriyet coşkusu yaşatacak.

Önemli gün ve haftalarda düzenlediği etkinliklerle misafirlerinin takdirini toplayan Özdilek İzmir AVM,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıl kutlamalarına tüm misafirlerini bekliyor.