GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Haziran 2016 Perşembe 21:02

Kılıçdaroğlu’ndan Karşıyaka sürpriz: Akşam kahvesi içti, vatandaşı dinledi

CHP Genel Başkanı İzmir programını sürpriz Karşıyaka ziyaretiyle noktaladı. Akşam kahvesini bir kafede vatandaşlarla birlikte içen Kılıçdaroğlu, ilçe halkını ve esnafı dinledikten sonra arabalı vapurla Üçkuyular’a geçti.

EGEDESONSÖZ – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir ziyaretine ‘Karşıyaka sürprizi’yle nokta koydu.

Büyükşehir Belediyesi’nin şehit ve gazi ailelerini onuruna verdiği iftara katıldıktan sonra Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın misafiri olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu akşam kahvesini Karşıyakalılarla birlikte içti.

- İFTAR MESAJI: HERKES ATEŞİNİ BURADAN GÖTÜRÜR!..

Bostanlı'da bir kafede vatandaşlarla buluşan Kılıçdaroğlu, gençlerle bol bol sohbet etti. Genel Başkan, daha sonra bir taksi durağını da ziyaret ederek esnafın talep ve önerilerini dinledi.

Resmi programların ardından sürpriz bir şekilde gelişen Bostanlı ziyareti Karşıyakalılarda mutluluk yarattı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu bir anda karşılarında gören vatandaşlar bol bol sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. 



TAKSİCİ ESNAFI İLE BULUŞTU
Kılıçdaroğlu daha sonra Bostanlı Birlik Taksi Durağı'nı ziyaret ederek taksici esnafı ile bir araya geldi. Talep ve önerileri dinleyen CHP Lideri "Karşıyaka seninle gurur duyuyor" sloganları ve alkışlarla uğurlandı.

HALKLA İÇ İÇEYİZ
Vatandaşların ilgi ve alakasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "İzmir ve Karşıyaka, Türkiye'nin aydınlık ve çağdaş yüzü. Burada bulunmaktan ve halkla iç içe olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi.

BİZİM İÇİN BÜYÜK ONUR
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da, "Genel Başkanımızı Karşıyaka'da ağırlamak bizler içi büyük bir onur. Biz bu kenti halk ile yönetiyoruz.  Sayın Kılıçdaroğlu'nu da halkın içinde görmek, Karşıyakalılarla bir arada görmek büyük mutluluk" diye konuştu.

ARABALI VAPURLA GEÇTİ
Balçova’daki Wyndham Otel’de konaklayacak CHP Lideri Bostanlı’dan Üçkuyular’a arabalı vapurla geçti. Büyükşehir Belediyesi tarafından bu ay içerisinde hizmete alınan Ahmet Piriştina arabalı vapurunda Kılıçdaroğlu’na CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın yanı sıra Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ile Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce de eşlik etti.