GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
16 Haziran 2016 Perşembe 19:08

MHP İzmir’de istifacılardan geri adım: Bahçeli’ye gittiler!

İzmir Teşkilatı’nda 7 Haziran seçimlerinin ardından istifa eden 7 il yöneticisinden Alpay Gökmen, Rıza Dönmez, Mehmet Koyukan, Gökhan Gökçedağ ve Cumhur Tüzemen Başkent’te MHP Lideri ile bir araya gelerek dönüş yaptı.

Mehmet İŞLER/EGEDESONSÖZ – MHP’de 1 Kasım genel seçimlerinin ardından alınan başarısız sonuçlara tepki gösteren muhalefetin ayaklanarak kongre çağrısı yapmasıyla sancılı bir süreç başlamıştı.

Yaşanan büyük tartışmalar eşliğinde işleyen yargı sürecinde sona gelinip olağanüstü kongre kararı çıkarken İzmir cephesinde önemli bir gelişme yaşandı.

1 Kasım genel seçimleri sonrası teşkilata isyan bayrağını açan ilk ekipten 5 isim Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye dönüş yaptı.

Üst yönetimi eleştirerek istifa kararı alan 7 isim arasında yer alan ve süreçte Genel Başkan Adayı Sinan Oğan’a destek vererek imza hareketinin öncülerinden olan Alpay Gökmen, Rıza Dönmez, Mehmet Koyukan, Gökhan Gökçedağ ve Cumhur Tüzemen MHP Lideri Bahçeli’nin İzmir ziyaretinin bir gün öncesinde Ankara’ya gitti.

Bahçeli’yi makamında ziyaret eden 5 isim lidere bağlılık bildirirken sosyal medya hesabından toplantının fotoğraflarının paylaşarak ‘O iş tamam’ mesajı verdi.



BAŞDANIŞMAN DA PAYLAŞTI! 
Öte yandan Bahçeli'nin Başdanışmanı Bozkurt Yıldıray Çiçek de ziyaret fotoğrafını "İstanbul'dan sonra dün Konya'da imza veren ilçe başkanlarımız aramıza dönmüştü. Bugün de İzmir'in üst kurul delegeleri aramıza döndü. Hareketimize uğurlu olsun. Eksiği, yanlışı el ele verip ortadan kaldıracağız. Yaşasın Ülkücü Hareket, var olsun MHP" mesajıyla paylaştı.