GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
6 Ocak 2016 Çarşamba 15:37

Karabağlar'ın çocuklarından çakıl taşı sanatı!

Karabağlar’da eğitim gören bir grup öğrenci, ilk kez taş boyama çalışmasına katılarak farklı bir etkinliğe imza attı. Çakıl taşlarıyla değişik şekil ve figürler yapan çocuklar, hünerlerini sergiledi ve yaptıkları çalışmaları Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na gösterdiler.

İZMİR - Karabağlar Adnan Mazıcı İlkokulu’nda okuyan 24 öğrenci,  öğlen saatlerinde belediye hizmet binasına gelerek taş boyama etkinliğine katıldı. Daha önce toplanan çakıl taşlarına ev, hayvan ve Noel Baba figürleri çizen ve su bazlı boya ile boyayan çocuklar birbirinden renkli çalışmalar ortaya çıkardı.

BAŞKAN ESERLERİ ÇOK BEĞENDİ
Karabağlar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde görevli eğitmenler eşliğinde çalışmalarını tamamlayan çocuklar,  daha sonra boyadıkları taşları Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na gösterdiler. Başkan Selvitopu, çocukların yaptıkları çalışmaları çok beğenirken, çocuklar da yapmış oldukları taş boyama sanatını tekrarlamayı çok istediklerini Başkan’a ilettiler. Etkinlik sonunda, Başkan Muhittin Selvitopu çalışmalara katılan çocuklar, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çocukların aileleri ile günün anısına fotoğraf çekildi.