GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
4 Nisan 2016 Pazartesi 14:43

Kaf-Kaf sonunu getiremiyor!

PTT 1'inci Lig'de küme düşmenin eşiğinde olan Karşıyaka, bu sezon 7 maçta öne geçmesine rağmen puan kaybetti.

Yeşil kırmızılı ekip, Samsunspor (2-2), 1461 Trabzon (2-3), Alanyaspor (2-2), Giresunspor (1-3), Kayseri Erciyesspor (1-2), Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (1-1) ve son Adanaspor (2-3) maçlarında skor üstünlüğünü yakalamasına rağmen altın değerinde puanlardan olup son sırada kaldı.

Karşıyaka, ilk yarıdaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor (0-1), Adanaspor (0-1), Giresunspor (1-3) ve ikinci yarıdaki Şanlıurfaspor (0-1), Gaziantep Büyükşehir Belediyespor(1-1) ve Adanaspor (1-0) maçlarında son dakika golleriyle puan kaybetti.

Bu arada yönetim, Adanaspor maçında 1-0 öndeyken gördüğü kırmızı kartla yenilgide başrolü oynayan Youssef'e ceza verilip verilmeyeceğini yarın görüşecek. Hakem hatalarından da dert yanan Başkan Fatih Diniz, şunları söyledi: "Kurtuluş mücadelesinde zaten kentte kimseden maddi manevi destek görmedik. Yalnız kalarak demoralize olduk. Üzerine bir de sürekli hakem hatalarından canımız yanıyor. Adanaspor karşısında kötü oynamadık. Öndeyken net bir penaltımız verilmedi, rakibin kırmızı kartı es geçildi. Sesimizi çıkarmadık ama artık hakem hatalarının iyice tadı kaçtı." (dha)