GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
21 Ocak 2016 Perşembe 12:58

Fatih Portakal’dan MHP’ye cevap!

FOX Ana Haber'de ünlü anchorman Fatih Portakal, MHP'nin resmi twitter adresinden kendisi ile ilgili atılan tweete canlı yayında yanıt verdi.

Fatih Portakal, “Emeğini ortaya koyan, sosyal medyayı etkin şekilde kullanmaya çalışan, kimsenin toplum mühendisliğine veya birey mühendisliğine soyunmayan bir insanım. Soytarı değilim. Onu iade ediyorum size aynen” dedi.

Medyafaresi'nden Ersin Karaca'nın haberine göre, Fatih Portakal'ın cevabı şu şekilde; "Devlet Bahçeli'ye geçmiş olsun. Kalp kapakçığı değiştirildi. Ha bu arada MHP’den bana yapılan bir hakaret var. Bunu söylemeden geçmeyeceğim. FOX TV’nin soytarısı demişler benim için.. Enteresandır, Twitter’dan bir soru sordum. Hak etmiyorum ben bunu. Ben Cuma günü sayın Genel Başkan’a geçmiş olsun diyen bir insanım. Ben soytarı da değilim. Emeğini ortaya koyan, sosyal medyayı etkin şekilde kullanmaya çalışan, kimsenin toplum mühendisliğine veya birey mühendisliğine soyunmayan bir insanım. Soytarı değilim. Onu iade ediyorum size aynen. Millet birbirine maalesef hakaret ediyor. Özellikle siyasetçiler, çünkü kendilerini güçlü zannediyorlar. Hayır güçlü değilsiniz. En az benim kadar eşitsiniz. Ben de sizin kadar eşitim, o kadar." (Medyafaresi)