GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Ağustos 2024 Perşembe 14:56

CHP Karabağlar'da Mercan'dan 'birleşme' vurgusu: En büyük projem!

İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yarışının başladığı Karabağlar'da partililer pazar günü sandık başına gidiyor. Serkan Mercan ve Ayça Gülenç'in yarışacağı seçimler öncesi açıklamalarda bulunan Mercan en büyük projesinin ilçede tüm gençliği birleştirmek olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar'da gençlik kolları seçimi heyecanı yaşanıyor.

11 Ağustos günü sandık başına gidecek olan Karabağlar gençlik örgütünde Serkan Mercan ve Ayça Gülenç gençlik kolları başkanı olmak için yarışacak.

Seçime kısa bir süre kala adayların çalışmaları sürerken İlçe Gençlik Kolları Başkan Adayı Serkan Mercan birlik mesajı verdi.

DURMAK BİLMEDEN ÇALIŞIYORUM 
Sözlerine kendini tanıtarak başlayan Mercan, "Ben Serkan Mercan, 1996 doğumlu, evli ve 2 çocuk babasıyım. Yaklaşık 10 yıldır Cumhuriyet Halk Partimiz bünyesinde siyaset yapıyorum. Partimize üye olduğum günden itibaren durmak bilmeden çalışmalarda bulunuyorum" ifadelerini kullandı.

KARABAĞLAR'IN HER KÖŞESİNDE AYAK İZİM VAR
Durmak bilmeden partisi ve ülkesi için çalıştığını belirten Mercan, "Ben Cumhuriyet Halk Partimizle büyüdüm. 2014’ten beri hiç durmadan partimiz için çalıştım ve bu yolda da ne benim ne de ekibimin durmak gibi bir niyeti olmadığına eminim. Kendimi bildim bileli bütün seçimlerde görev aldım. Bayrak astım, pankart çalışmasında bulundum, Karabağlar’da 58 mahallemizin bütün sokaklarını gezdim. Karabağlar’ın her köşesinde benim ayak izim vardır. Girilmedik sokak, çalınmadık kapı, sıkmadık el bırakmadım. Bundandır ki şimdi ben ve ekibim bir yola çıktık. En büyük projemiz Karabağlar’ın gençliğini birleştirmektir. Biliyoruz ki bir olan gençlik önünde hiçbir kuvvet duramaz. Bu yüzden, iktidara yürüdüğümüz bu yolda gençliğimizi birleştirmek en büyük arzumdur. 

Bizim gücümüz gençlik, sözümüz ise Karabağlar’da birlik. Biliyoruz ki partimiz bizim gençliğimize ihtiyaç duyuyor. Biz de bu ihtiyacı karşılıksız bırakmamak için yola çıktık. Biliyoruz ki parti örgütünün tanıdığı, parti örgütünün iç içe olduğu bir gençlik iktidar yolunun en önemli paydaşlarından biridir" dedi.

EN BÜYÜK VAADİM BİRLEŞTİRMEK
Vaatleri hakkında da bilgi veren Mercan, "Bizler Mustafa Kemal’in gençliğiyiz. Onun ilkeleriyle yoğurulmuş, onun izinden giden gençleriz. Şimdi de onun bize emaneti olan partimizi iktidara taşımak için canla başla çalışan gençleriz. Biliyoruz ki o nasıl bu ülkeyi küllerinden doğurduysa biz de Karabağlar’da gençliği küllerinden doğuracağız. Bunu biliyoruz, bundan eminiz çünkü bizler parti örgütünden gelen gençleriz. Parti örgütünün tanıdığı gençleriz. İdealist, partimizin ilkelerini özümsemiş gençleriz. Yegâne amacımız ise herkesi kucaklamak, herkesi birleştirmektir.  Şimdiden söz veriyorum, kimseyi dışarıda bırakmayacağım. Herkesi kucaklayacağım. Birleştirici olacağım ama ayrıştırmaya çalışanların karşısında da ilk ben duracağım. Partimizin ayrıştırıcılığa değil birleştiriciliğe ihtiyacı var. Daha önce de söylediğim gibi eğer ki iktidar olmak istiyorsak bir olmak zorundayız ki belirttiğim gibi en büyük projemiz Karabağlar Gençliğini birleştirmek" diye konuştu.

KIRMIZI LİSTE İLE YARIŞACAK
Geçtiğimiz günlerde aday adayı olan  Mustafa Taşkan da adaylıktan çekilerek Mercan'a destek vereceğini açıklamıştı. Mercan 11 Ağustos'ta gerçekleştirilecek seçimlerde kırmızı liste ile yarışacak.