GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
8 Ağustos 2024 Perşembe 12:57

AK Partili Saygılı'dan Menderes Belediyesi için salvo: Politik hesaplaşma çatışmaya dönüştü!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Menderes Belediyesi İmar Müdürü Sarper Dikmen'in uğradığı silahlı saldırının ardından yaptığı açıklamada, CHP’li belediyeleri hedef aldı. Saygılı, "Paris’teki safahatlarından taviz vermeyenler, Türkiye’de ve İzmir’deki rezilliklerini umursamıyorlar. Ama İzmirli olanı biteni görüyor. Menderes dün siyasi çatışmaların, bugün ise politik hesaplaşmalar sonrası silahlı çatışmaların ilçesi oldu. CHP Belediyeciliği utanç hanesine bu ayıbını da yazabilir" dedi.

Menderes Belediyesi İmar Müdürü Sarper Dikmen, silahlı saldırıda yaralanmıştı. Saldırganın yakalanmasının ardından, AK Partili Saygılı, konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunarak, CHP’li belediyeleri suçladı ve olayların siyasi bir çerçevede değerlendirildiğini belirtti.

Saygılı’nın açıklamaları şöyle:

CHP’nin Genel Başkanı ve ehl-i keyf belediye başkanları Paris’te gününü gün ederken aynı CHP’nin belediyelerinde sular durulmuyor. Artık tuz koktu!

Kendi iç çıkar çatışmalarıyla çalkalanan, istifa restleri çekilen ve bir yönetim krizine sürüklenen Menderes Belediyesi’nde bu sefer de İmar Müdürlüğü görevini yürüten bürokrat silahlı saldırıya uğradı.

Paris’teki safahatlarından taviz vermeyenler, Türkiye’de ve İzmir’deki rezilliklerini umursamıyorlar. Ama İzmirli olanı biteni görüyor. Menderes dün siyasi çatışmaların, bugün ise politik hesaplaşmalar sonrası silahlı çatışmaların ilçesi oldu. CHP Belediyeciliği utanç hanesine bu ayıbını da yazabilir.

Ben bu menfur saldırıya maruz kalan Menderes Belediyesi İmar Müdürü’ne acil şifalar diliyorum. Allah beterinden saklasın. Çünkü Menderes ve İzmir’in CHP’den daha beterini göğüsleyecek hali, takati kalmadı.