GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Ocak 2018 Salı 16:36

CHP İzmir’de adaylar geçidi... Gümrükçü ve Yücel’den ziyaret

İl kongresinde yarışacak adaylarda öne çıkan iki isim Gümrükçü ve Yücel Başkan Asuman Ali Güven ve yönetim kurulunu gün içinde ziyaret etti. Ayrıca Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun da kongreye katılmasının netleştiği ifade edildi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü 7 Ocak’taki kongreye kilitlendi. Şu ana kadar 5 isim adaylığını açıklarken önde görünen Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü ile Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Sözcülüğünü bırakarak ‘yarışta ben de varım’ diyen Deniz Yücel gün içinde il binasını ziyaret etti.

İki isim adaylık noktasında çalışmalarına hız kazandırdı. Gümrükçü, “4 Ocak Perşembe Günü 10:30’da Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktıktan sonra il binasına gelerek adaylık açıklamamı yapacağım” dedi.  

Yücel ise, “İl başkanıma ve yöneticilerime teşekkür ediyorum. Şayet göreve gelirsem kendilerinin deneyimlerinden faydalanmak istiyorum. Tüm örgütleri ziyaret ediyorum. Devam edeceğim” diye konuştu.

GENEL BAŞKANIMIZIN KATILMASI NETLEŞTİ
Başkan Güven de, “Çok teşekkür ediyorum. Düşüncelerini özetlediler. Başarılar diliyorum. Pazar günü güzel bir kongre yapıp yeni bir başlangıç yapacağız. Partimiz yeni bir güçle ve enerjiyle hem yerelde hem genelde iktidar için mücadele başlatacağız. Genç bir arkadaşım. Kendisini tanırım iyi bir partilidir. Ailesi de tanırım. Değerli bir arkadaşımızdır. Pazar günü Genel Başkanımızın da katılacağı netleşti. Büyük ve Türkiye’ye hitap eden bir kongre olacak” dedi.