GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
2 Ocak 2018 Salı 16:19

CHP İzmir'de ismi il başkan adaylığı ile anılıyordu... Yücel’e destek istedi!

İlçe kongreleri sürecinde adaylık çalışması yaptığı bilinen İl Başkanı eski Yardımcısı Altan İnanç Yücel’in turlarına destek olması hakkında, “Parti örgütünde ağırlığın ve teveccühün Deniz Yücel’den yana olduğunu gördüm. Deniz Yücel’i destekliyorum ve çalışmalarda yanında yer alacağım” dedi.

EGEDESONSÖZ- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü 7 Ocak’taki kongreye kilitlendi. Süreçte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun ilçe başkanları, milletvekilleri ve belediye başkanları temasları sonrasında adaylığını açıklayan Deniz Yücel ilçe turlarına devam ediyor.

Yücel’in gün içinde gerçekleştirdiği Narlıdere ve Güzelbahçe ziyaretlerine İl eski Başkan Yardımcısı Altan İnanç’ın destek vermesi dikkat çekti.  İsmi kulislerde çok güçlü bir şekilde il başkan adaylığı noktasında anılan İnanç, Yücel’in adaylığı hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İnanç ilçe kongreleri sürecinde tüm ilçelere gitmiş ve nabız yoklamıştı.

TEVECCÜHÜN DENİZ YÜCEL’DEN YANA OLDUĞUNU GÖRDÜM!
İnanç, “Adaylığım konuşulduğunda ve gündeme geldiğinde arkadaşlarımla konuştum. Parti örgütünde ağırlığın ve teveccühün Deniz Yücel’den yana olduğunu gördüm. Ve Deniz Yücel ile birlikte çalışmalara katılma kararı aldım. Bunu tek başıma yapmadım. Ben aday olarak görmek isteyenlerle beraber yaptım. Deniz Yücel İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu’nun çizdiği ve tarif ettiği profile uygun bir isim. Bizim durduğumuz nokta da hiçbir zaman farklı değildi. Başkanın çizdiği ve kamuoyuna aktarmak istediği ismin Deniz Yücel’de buluşması bizim için olumlu bir gelişmedir. Deniz Yücel’i destekliyorum ve çalışmalarda yanında yer alacağım. Örgütte Deniz Yücel’in karşılığı olduğunu gördüm” dedi.