GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
17 Haziran 2016 Cuma 09:08

CHP İzmir 'Lideri' uğurladı: VIP'te ayaküstü sohbet

İzmir programın ardından kentten ayırılmak için Adnan Menderes Havaalanı’na gelen CHP Lideri Kılıçdaroğlu VIP salonunda partililer ve iş dünyasından temsilcilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

EGEDESONSÖZ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir programının ardından sabah saatlerinde kentten ayrıldı.

Dün İzmir’e iner inmez havaalanındaki VIP salonunda 5 dakikalık kısa bir basın toplantısı yapan Kılıçdaroğlu daha sonra Balçova’daki Şehit Haluk Varlı parkının açılışına katıldı.

- KILIÇDAROĞLU: HERKES SORSUN… NEDEN BU KAN VE GÖZYAŞI?

Kılıçdaroğlu akademisyenlerle basına kapalı bir görüşmenin ardından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin şehit ve gazi aileleri için Tarihi Havagazı Fabrikası'nda düzenlediği iftar yemeğine de katılara birlik beraberlik mesajları verdi.  Yemekten sonra Karşıyaka’da esnaf, genç ve vatandaşlarla bir araya gelerek kahve içen Kılıçdaroğlu geceyi Wyndham Otel’de geçirdi.

Programın ardından sabah saatlerinde kentten ayrılmak için Adnan Menderes Havaalanı’na gelen Kılıçdaroğlu VIP salonunda partililer ve iş dünyasından temsilcilerle kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

CHP Lideri, CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, il eski başkanı Bedri Serter tarafından uğurlandı.