GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Şubat 2024 Perşembe 13:12

CHP Adayı Tugay'dan İZTO'ya ziyaret

CHP İzmir Büyükşehir Adayı Cemil Tugay, İzmir Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Tugay, “İZTO kendini sürekli geliştiren ve kentimize katkıda bulunan bir kurum, verimli çalışmaları için eğer halkımız beni İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı yaparsa İZTO ile koordinasyon içerisinde en verimli şekilde beraber çalışacağız” dedi.

Büşra ÇETİNKAYA/EGEDESONSÖZ- CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, yerel seçim çalışmaları kapsamında İzmir Ticaret Odası’nı (İZTO) ziyaret etti. İZTO Başkanı Mahmut Özgener ile yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleşen ziyarette Başkan adayı Tugay, değerlendirmelerde bulundu.

İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener, “Sayın başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyor ve başarılar diliyoruz. İzmir’le alakalı fikirlerini ve projelerini dinleme fırsatı bulduk. İZTO ile Belediye arasında ne gibi iş birlikleri, ortak çalışmalar yapılabileceğini ve hangi alanlara yoğunlaşmamız gerektiği noktasında düşüncelerimizi paylaştık.” şeklinde konuştu.

Büyükşehir adayı Tugay konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Ziyaret vesilesiyle nerelerde ve nasıl önemli katkılar yapabileceğimizi tartıştık. İZTO kendini sürekli geliştiren ve kentimize katkıda bulunan bir kurum, verimli çalışmaları için eğer halkımız beni İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı yaparsa İZTO ile koordinasyon içerisinde en verimli şekilde beraber çalışacağız”