GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Şubat 2024 Perşembe 11:54

İki rakip ilk kez yan yana gelecek!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay’ın ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ’ın Ege Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (ESİAD) tarafından düzenlenecek toplantıya birlikte katılacakları öğrenildi.

EGEDESONSÖZ- 31 Mart Yerel Seçimleri’ne 37 gün kala belediye başkan aday adayları kentleri yönetmek için vatandaşlara vaatlerini duyuruyo ve oy istemeye devam ediyor.

İzmir’de seçime iddialı hazırlanan iki parti olan CHP ve AK Parti adayları ise çalışmalarını sürdürüyor. CHP adayı Cemil Tugay’ın ve AK Parti adayı Hamza Dağ’ın yan yana gelip seçim öncesi birlikte fotoğraf  verip vermeyeceği ise merak konusuydu.

Edinilen bilgilere göre Tugay ve Dağ’ın 28 Şubat tarihinde Swiss Otel’de Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (ESİAD) tarafından düzenlenecek toplantıya katılacakları öğrenildi.

DAĞ, ÖZLALE İLE BULUŞMUŞTU
AK Parti adayı Hamza Dağ, Balıkesirliler Derneği tarafından düzenlenen toplantıda rakibi İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale ile yan yana gelmiş ve birlikte fotoğraf vermişlerdi.