GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
22 Şubat 2024 Perşembe 13:08

Dağ: Gümüldür'e giden yolu duble yol haline getireceğiz

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Menderes ilçesindeki Organize Ticaret ve İmalat Bölgesi Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi'ni ziyaret etti. Ziyarette yaz aylarında turistik Gümüldür Mahallesi'nde trafikte meydana gelen yoğunluğu hatırlatıp, "Bu sorunu çözmek adına, sahil yolumuzu genişleteceğiz ve Gümüldür'e giden yolu duble yol haline getireceğiz. Böylelikle, yaz aylarındaki trafik yoğunluğunu azaltmayı ve siz değerli vatandaşlarımızın daha rahat bir ulaşım imkanına kavuşmasını sağlamayı hedefliyoruz" dedi.

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Menderes ilçesindeki Organize Ticaret ve İmalat Bölgesi Toplu İş Yeri Yapı Kooperatifi'ni ziyaret etti.

Menderes ilçesi için de proje ve çalışmalarının hazır olduğunu vurgulayan Dağ, "Öncelikle, ilçemizde yaşanan en büyük sıkıntılardan biri olan doğal gaz erişimi konusunda müjdeli haberlerim var. Merkez mahallelerimizde doğal gaz erişim oranımız şu an itibariyle yüzde 69 seviyelerinde. Söz veriyorum, 1 Nisan'dan sonra merkezde doğal gaz erişim oranını yüzde 100'e çıkartacağız. Özdere ve Gümüldür bölgelerimizde de doğal gaz erişimi konusunda hiçbir sorun kalmayacak. Bir diğer önemli konumuz ise ulaşım. Yaz aylarında Gümüldür'e giden yol üzerinde yoğunluklar meydana geliyor. Bu sorunu çözmek adına, sahil yolumuzu genişleteceğiz ve Gümüldür'e giden yolu duble yol haline getireceğiz. Böylelikle, yaz aylarındaki trafik yoğunluğunu azaltmayı ve siz değerli vatandaşlarımızın daha rahat bir ulaşım imkanına kavuşmasını sağlamayı hedefliyoruz. Ayrıca, ilçemizdeki bozuk yolların tamamını onaracağız, böylece yolculuklarınız daha konforlu ve güvenli hale gelecek. Görece Ata Mahallemizde, gençlerimizin ve sporcularımızın kullanımı için modern bir stat yapmayı planlıyoruz. Projesi hazır ve 1 Nisan'dan sonra hemen inşa çalışmalarına başlayacağız" diye konuştu.(DHA)