GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Spor
16 Ocak 2016 Cumartesi 13:21

AK Parti Konak'tan amatöre destek

AK Parti Konak İlçe Başkanı Temel Yıldırım, ilçenin 1. Amatör Küme liginde başarılı olup Bölgesel Amatör Lig için Play-Off oynamaya hak kazanan Torosgücü ve Dostgücü takımlarını ziyaret ederek yöneticilerini ve sporcularını kutladı.

Başkan Yıldırım, Konak ilçe yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri, iki ekip başkanı, yöneticileri, teknik heyet ve futbolcularına baklava ikram etti. Kulüp yöneticileri de Başkan Yıldırım için hazırladıkları özel formayı hediye etti.

Başkan Temel Yıldırım, amatör kulüplerin yaşamasının çok önemli olduğunu söyleyerek, "Genç kuşağın sporla tanışmaları kulüplerimiz sayesinde oluyor. Spor, kötü alışkanlıklardan gençlerimizi koruyor. Geçmişte amatör kulüplerde oynamış bir futbol sevdalısı olarak kulüplerimize elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Bu kulüpler mahallelerde aynı zamanda bir toplanma ve birliktelik oluşturma misyonu da üstlenmiş durumdadır. Mahallelerin temsiliyeti, başarılı amatör kulüplerimiz sayesinde oluyor. Semtlerimizin adını duyuran, marka değerini artıran başarılı kulüplerimizin yanında olacağız. Amatör kulüpleri kaderlerine terk etmeyeceğiz" dedi.

Konak Belediyesi'ni de amatör kulüplere destek vermeye çağıran Başkan Yıldırım, "Konak'ta faaliyet gösteren 25 amatör kulübün desteklenmesi gerekiyor. Belediye, kulüplerimize destek verebilecek imkanlara sahip. Sadece adını verdiği kulübü değil, bu ilçedeki tüm kulüplere eşit şekilde yaklaşmalı ve destekleriyle başarıyı da ödüllendirmeli" diye konuştu.

Torosgücü Kulübü Başkanı Abdurrezzak Avcı, Konak Belediyesi'ne defalarca destek almak üzere başvurmalarına rağmen hiçbir yardım alamadıklarını söyleyerek, "Belediye Başkanı’nın, amatör kulüplere destek açıklaması doğru değildir. Ne zaman ne vermiş lütfen açıklasın" dedi.

Dostgücü Kulübü Başkanı Fuat Şimşek de "Ben siyasi görüş olarak CHP'liyim. Ama ne belediyeden ne CHP'li siyasi yetkililerimizden kimse kapımızı çalmadı. Temel Başkanım, bizim için çok büyük bir adım attınız. Umuyorum ki kendi partimin yöneticilerine bu destekleriniz örnek olsun" açıklamasını yaptı.