GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
6 Haziran 2023 Salı 11:46

'Seçim sadece İzmir’de olsa farklı kazanmıştık’ dedi... Ortalık karıştı!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun basın mensuplarına gerçekleştirdiği seçim sonuçlarında ‘Seçim sadece İzmir’de olsa farklı kazanmıştık’ sözlerini kullanması sosyal medyada gündem oldu. Aslanoğlu’nun sözlerinin yer aldığı video kısa sürede çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşıldı.

EGEDESONSÖZ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de son dönemlerde yaptığı açıklamalar ile gündeme gelen İl Başkanı Şenol Aslanoğlu,  dün (5 Mayıs) gerçekleştirdiği basın açıklaması ile yeniden gündemde ilk sırayı almış durumda.

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerini değerlendirmek için basın mensupları ile bir araya gelen Şenol Aslanoğlu, hazırlanan sunumları basın mensuplarına anlatırken dikkat çeken bir değerlendirmede bulunmuştu.

‘SEÇİM SADECE İZMİR’DE OLSA…’
Tablo’da İzmir’deki durumdan bahseden ve diğer illerle kıyaslayan Aslanoğlu, kentte yakalanan farka dikkat çekmek için “İzmir’de Kılıçdaroğlu’nun aldığı oy 1 milyon 20 bin Erdoğan'ın aldığı oydan fazladır. Yani seçim sadece İzmir’de olsaydı 1 milyon farkla Kemal Bey kazanırdı. İzmir performansını gösteren Türkiye genelinde başka il yok.  İzmir her zamanki gibi aydınlığa sahip çıkmıştır” ifadelerini kullanmıştı.

İfadelerin sosyal medyada yer alması sonrası ise gerek siyasiler gerekse sosyal medya hesapları Aslanoğlu’nun sözlerini tiye alan paylaşımlar gerçekleştirdi