GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
7 Temmuz 2023 Cuma 09:22

Zehir zemberek sözler… MHP İzmir’de flaş istifa!

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cezmi Çulhaoğlu, görevinden istifa ettiğini duyurdu. Çulhaoğlu açıklamasında “İl Başkanı Veysel Şahin'in, şahsıma karşı olan tutumu, davranışları, teşkilata karşı görev ve sorumluluklarımı yerine getirmemdeki engelleyici yaklaşımı, kararıma sebeptir. Birçok konuda uzlaşamadığımız uzun süredir aşikardır. Üzerine son seçimlerde İzmir'deki başarısızlık ve kan kaybını daha fazla kabullenemeyeceğim gerçeğiyle bu kararı almış bulunmaktayım.” dedi.

EGEDESONSÖZ- MHP İzmir İl Başkan Yardımcılığı’nın yanı sıra Pınarbaşı Esnaf Odası Başkanlığı görevini de yürüten Cezmi Çulhaoğlu görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından duyurdu.

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’i hedef alan bir metin yayınlayan Çulhaoğlu şunları söyledi:

"Yaklaşık 5 yıl önce il yöneticiliği ile başlayıp, il başkan yardımcılığı göreviyle devam ettiğim, mensubu olduğum MHP İzmir İl Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. İl Başkanı Veysel Şahin'in, şahsıma karşı olan tutumu, davranışları, teşkilata karşı görev ve sorumluluklarımı yerine getirmemdeki engelleyici yaklaşımı, kararıma sebeptir.  

Birçok konuda uzlaşamadığımız uzun süredir aşikardır. Üzerine son seçimlerde İzmir'deki başarısızlık ve kan kaybını daha fazla kabullenemeyeceğim gerçeğiyle bu kararı almış bulunmaktayım. 

Her zaman olduğu gibi bundan sonra da mertçe üç hilalin gölgesinde, dürüstçe davamızın arkasında ve gururla genel başkanımızın emrinde olmaya devam edeceğim. 

Tüm teşkilatımız için hayırlara vesile olmasını dilerim"