GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
5 Ocak 2017 Perşembe 13:38

Yunusoğlu’ndan fark yaratan proje: ARMA Gaziemir

İzmir’de gerçekleştirdiği projelerle yaşadığımız kente değer katan, her projesinde estetiğin sınırlarını zorlayarak sektörde öncü olan Yunus Yunusoğlu İnşaat A.Ş. Gaziemir’de yeni bir projeye imza atıyor. ARMA, İzmir’in en hızlı büyüyen bölgesi Gaziemir’de çok özel bir proje olarak hayata geçiyor.

Gerek proje aşamasında, gerek şantiye konusunda uluslararası standartlarda inşaat tecrübesine sahip, dinamik bir kadroyu bünyesinde barındıran Yunusoğlu, hızlı, güvenli ve kaliteli inşaat üretimi ile sektöre yön vermeye devam etti. Firmanın son projesi, Gaziemir’de yükselen ARMA oldu.

Narlıdere, Balçova, Sahilevleri, Güzelbahçe ve Çeşme’de hayata geçirdiği projelerle dikkat çeken, Yunus Yunusoğlu önderliğinde 45 yılı aşkın süredir İzmir’de gurur veren eserler yaratan firma, İzmir’in en güzel ve popüler bölgelerine yatırım yapmayı benimsedi. Yunusoğlu’nun yaptığı inşaat projeleri, kısa süre içinde kendi bölgesinde birer simge haline geldi. Bunun son örneği ise ‘ARMA Gaziemir’ oldu. ARMA, İzmir’in en hızlı büyüyen bölgesi olan Gaziemir’de çok özel bir proje ile hayata geçiyor.

18 AYDA HAZIR

Site içerisinde ve rezidans konseptinde projelendirilen ARMA Gaziemir’de bambaşka bir hayatın kapılarını aralanıyor. Yaklaşık 40 bin metrekare inşaat alanı ile yatırımcılar ve uzmanlar tarafından bölgenin en gözde projesi olarak değerlendirilen ARMA’da kaba inşaat çalışmaları tamamlanırken 18 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak hayata başlaması hedefleniyor.

KENTİN YENİ ARMASI

ARMA Gaziemir, mimariye bambaşka bir yorum getiren seçenekleriyle dikkat çekiyor. Hem şehrin merkezinde hem de büyük kentlerin getirdiği olumsuz koşulların dışında; yemyeşil bir peyzaj içinde, kapalı-açık yüzme havuzlu, huzurlu ve güvenli, otopark problemi olmayan, tüm teknolojik altyapı, konfor ve donanıma sahip proje, müstakbel ev sahiplerine mutlu bir gelecek, yatırımcılarına ise büyük avantajlar sunuyor.

Fitness Spor Merkezi’nin bulunduğu, içinde sinema salonu, veranda ve dinlenme alanları, toplantı salonu, sauna, Fin hamamı, hobi salonları, Pool-Bar, çocuklar için oyun parkı, mini club ve kreş bulunan ARMA Gaziemir, sosyal donatı alanlarıyla çok özel bir dünyanın kapılarını açıyor. Modern teknolojinin getirdiği tüm detayların kullanıldığı proje, “Akıllı Ev” sistemiyle dikkat çekiyor.

Firma olarak tüm projelerinde hayal değil, gerçekleri sunduklarını söyleyen Yunusoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, “hayat bazen düşlerinizde kurduğunuz fırsatları karşınıza çıkarır. Doğru karar verdiğinizde yepyeni bir hayata başlarsınız. Hayalleriniz kadar renkli ve kalbinizden geçenler kadar saf, duru ve mutlu… Gelin bu hayali birlikte yaşayalım, hayatı paylaşalım” diyerek ARMA Gaziemir’de kurdukları yeni hayatın nasıl olacağına dair ipuçları verdi. ARMA Gaziemir’in Optimum AVM’nin karşısında, ESBAŞ’ın yanında ve İZBAN Metro İstasyonu’na yürüyüş mesafesinde bulunduğunu hatırlatan Yunusoğlu, “gördüğünüz gibi tüm yollar ARMA’ya çıkıyor” dedi.