GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Mayıs 2018 Perşembe 09:13

Yıldırım, 'önce teşkilat' dedi

Ak Parti İzmir milletvekili A. Adayı Temel Yıldırım, teşkilat ziyaretlerine “Önce Teşkilat” sloganıyla start verdi. Yıldırım, ilk ziyaretlerini, siyasete başladığı, toplamda  4,5 yıl ilçe başkanlığı yaptığı Balçova ve Konak ilçe teşkilatlarına gerçekleştirdi.

Yıldırım, ziyaretlerinin ilk gününde Buca Ak Parti İlçe Başkanlığı’na da ziyarette bulundu. Partililerin yoğun sevgi ve ilgiyle karşıladığı Yıldırım, hem ilçe başkanları hem de parti yönetimiyle bir araya gelerek seçim dönemi ve kendi adaylığı ile ilgili açıklamalar da bulundu.

“ÖNCE TEŞKİLAT”
Uzun yıllar içinde bulunduğu Ak Parti teşkilatlarının verdiği mücadeleyi bildiğini belirten Yıldırım, “Ak Teşkilatlar”ın bir neferi olarak yola çıktığını ifade etti. Teşkilatlarının yaşadığı zorlukları yakınen bildiğine dikkat çeken Yıldırım, “Sizin sesiniz, nefesiniz olacağım” dedi.

“TEŞKİLATLAR BENİM YUVAM”
Siyasete tavandan başladığını ve hizmet için var olduğunu söyleyen Yıldırım, “2011 Balçova İlçe Yönetim Kurulu üyeliği, Tanıtım Medya Başkanlığı ve ardından 2013-2014 İlçe Başkanlığı görevinde bulundum. 15. Dönem Siyaset Akademisi İzmir birincisiyim. 2014 Aralık ayında başladığım Konak İlçe Başkanlığı görevini 3,5 yıl sürdürdüm. Teşkilatın her kademesinde görev almış, seçim kampanyaları yürütmüş biriyim. Şimdi de Ak Teşkilatlarımız’ın desteği ve gücüyle yola çıktık. Sonuç ne olursa olsun teşkilatımıza hizmet etmeye var gücümüzle devam edeceğiz” diye konuştu.

24 HAZİRAN’A ODAKLANDIK
Konuşmasında ilçe başkanlarının ve teşkilatın sorunlarına da dikkat çeken Yıldırım, İlçe teşkilatlarının desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Teşkilata ve davaya gönül veren, el birliğiyle çalışan insanların yalnız bırakılmaması gerektiğini anlatan Yıldırım, “Mutluluğumuzu da, üzüntümüzü de teşkilatlarımızla paylaşacağız. 24 Haziran ülkemiz için dönem noktası. Bu seçimin öneminin farkındayız ve seçime odaklanmış durumdayız. Çok çalışacağız ve bir büyük zafere daha imza atacağız..” diyerek sözlerini noktaladı.