GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Güncel
14 Aralık 2017 Perşembe 12:51

Yeni yıl geleneği SOUVENIR başlıyor

Ceyrek asırlık İzmir geleneği SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri, sürprizleriyle Bayraklı Belediyesi’nin ev sahipliğinde Tepekule Kongre merkezinde başlıyor.

Her yeni yıl öncesinde binlerce İzmirlinin hediye bulma telaşını tatlı hatıralara dönüştüren SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri, 16 Aralık Cumartesi günü 28. kez kapılarını Bayraklı Tepekule Kongre Merkezinde açacak.  16 gün süreyle açık kalacak  Hediyelik Eşya Günleri 31 Aralık akşamı kapanacak.  Aynı çatı altında, çadır fırsatlarını sunacak olan Altın ve Pırlanta Fırsat Günleri de 22 Aralık tarihinde açılacak.  Yaklaşık 80 firma organizasyona katılacak. Stantlarda Ahşap aksesuarlar, Antika hediyelik eşyalar, Bijuteri, Çiçek, Deri ve tekstil aksesuarları, Elektronik eşyalar, Ev tekstili, Gıda, Gümüş aksesuarlar, Kırtasiye ürünleri, Kitap, Kozmetik, Kristal ürünleri, Ofis aksesuarları, Oyuncak, Saat, Seramik ürünleri, tekstil ürünleri, yılbaşı süs eşyaları ve zücaciye gibi hediyelikler görücüye çıkacak. Ürünlerin tanıtımları ve avantajlı fiyatlardan satışları yapılacak.
16 gün sürecek organizasyon her gün 11.00-22.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Geçen sene büyük talep gördüğü için organizasyon kapsamında Kültürpak Basmane kapısı önünden Tepekule Kongre Merkezi’ne ücretsiz ulaşım servisi gerçekleştirilecek.
SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’nin bir İzmir klasiği olduğunu vurgulayan Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, SOUVENIR’ın yeni yıl öncesi ziyaretçilerini sevindireceğini söyledi.