GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
9 Nisan 2023 Pazar 13:01

Vekil Bayır’dan ‘veda’ mesajı: Halkın iktidarına az kaldı!

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi tarafından 28’inci dönem için milletvekili adayı olarak listelerde ismine yer verilmeyen mevcut vekillerden CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, bundan sonraki süreçte partisi için çalışmaya devam edeceğini vurguladı.

EGEDESONSÖZ – Cumhuriyet Halk Partisi 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak seçimlerde listeye girecek milletvekili adaylarını belirlerken İzmir’deki mevcut vekillerde sadece 5’i kendini listelerde yer bulabildi.

Yeniden aday gösterilmeyen vekillerden biri de CHP İzmir’de 3 dönem milletvekilliği görevinde yer alan Tacettin Bayır oldu. Bundan sonra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı seçtirmek için çalışacağını belirten Bayır şu ifadeleri kullandı;

“25-26-27' nci dönemlerde yapmış olduğum Milletvekilliği sürecinde, bilmeden kırdığım üzdüğüm yoldaşım varsa hakkını helal etsin. Bu bayrak yarışında 28. Dönemde, bayrağı yeni devralacak arkadaşlara başarılar diliyor, listemizin en fazla oyu alması ve Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanı olarak rekor oyla seçmek için gecemizi gündümüze  katarak çalışmaya  devam edeceğiz. Halkın iktidarına az kaldı. #Geliyoruz”