GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
23 Ocak 2016 Cumartesi 10:00

Urla'nın memurlarına zam müjdesi

Urla Belediyesi ile Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası (TÜM-BEL-SEN) arasında Toplu İş Sözleşmesi imzalandı. Yapılan sözleşme ile memur maaşlarına yüzde 10 iyileştirme zammı yapıldı.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve Tüm-Bel-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Ulus Bozkır arasında imzalanan sözleşme Urla Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti. 

Sözleşmeye; Tüm-Bel-Sen İzmir 1 Nolu Şube basın sözcüsü Sefa Can, Urla Belediyesi iş yeri temsilcisi Cemal Çeşmeci, delegeler, üyeler ve personel katıldı.

BAŞKAN UYAR EĞİTİME DESTEK VERDİ

Toplu iş sözleşmesinin imza töreninde konuşan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar; “Ben ilk geldiğim günden beri aile olarak çalışılması gerektiğine inanıyorum. Ben tek başıma hiçbir şey yapamam. Aile bilincini biz kavramını oturtabilirsek birlikte çok daha güzel işlere imza atarız. Sözleşmede, öğrencisi olan memurun öğrenci başı aldığı ücretler başta olmak üzere çalışanlarımızı da eğitime teşvik etmek adına iyileştirmeler yaptık” dedi.  

“BARIŞIN HAKİM OLDUĞU COĞRAFYADA YAŞAYALIM İSTİYORUZ”

Sözleşmeli personelini de ayırmadığını söyleyen Başkan Uyar; “ Yine söylüyorum. Biz dediğimiz sürece bütün bunları yapabiliriz. Ben, sen yok. Burada biz hep beraberiz. İnşallah önümüzdeki yıl her şey daha farklı olur. Herkes için hayırlı olsun. Barışın hakim olduğu coğrafyada yaşayalım istiyoruz. En büyük arzumuz bu. Savaşlar bitsin, herkes gülsün, çocuklarımız ölmesin, analarımız ağlamasın” ifadelerine yer verdi.

ÇALIŞANLARIN TALEPLERİNİ KARŞILAYAN BELEDİYE

Tüm-Bel-Sen İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Ulus Bozkır; “ Urla Belediyesi’nde Sibel Başkan ile bu ikinci güzel sözleşmemiz.  Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Türkiye genelinde ve İzmir’de belediyeler ile çok fazla görüşmeler, sözleşmeler yapıyoruz. En verimli geçen, en olumlu geçen ve çalışanların taleplerini en üst noktada karşılandığı Urla Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Sözleşme, herkese hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.