GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
3 Mart 2020 Salı 18:39

Sürekli’den Soyer’e tepki: İşi gücü bırakmış…

Soyer’in, şehit haberleri sonrası sosyal medya hesabından yayınladığı mesaja, AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli’den tepki geldi. Sürekli “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, işi gücü bırakmış; içerde ve dışarda terörü yok etmek için verdiğimiz her mücadeleye karşı çıkmanın kitabını yazıyor” dedi.

EGEDESONSÖZ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Tunç Soyer, askerlik hizmetini İzmir’de yapan er ve erbaşlar askerlik süresince toplu taşımadan ücretsiz yararlanacaklarını sosyal medya hesabından duyururken, Suriye'nin İdlib kentinden art arda gelen acı haberler hakkında da, “Türkiye’nin içine kapanmış, dünyayla kavgalı bir konumda olmasını kabullenemiyoruz. Mustafa Kemal Atatürk’ün bize gösterdiği yolda, nefesimiz yettiğince “yurtta sulh, cihanda sulh” demeye devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Soyer'in mesajlarına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den tepki geldi.

“İŞİ GÜCÜ BIRAKMIŞ”
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajında;

“İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, işi gücü bırakmış; içerde ve dışarda terörü yok etmek için verdiğimiz her mücadeleye karşı çıkmanın kitabını yazıyor.
Hatırlatmak isteriz ki; dün atalarımız, vatan olmak uğrunda can vererek biz evlatlarının geleceğini kurtardı. Bugün Mehmetçiğimiz de bu vatanın bütünlüğünü koruyarak tüm evlatlarımızın geleceğini kurtarmanın mücadelesini veriyor.
Bu yolda verilen mücadeleyi baltalayarak genel siyaset yapmak yerine; kurtuluş ve kuruluşun şehri olan İzmir'in hak ettiği yerel hizmetleri  hayata geçirmeye kafa yormalılar” ifadelerini kullandı.