GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
1 Temmuz 2022 Cuma 09:52

‘Suikast’ iddiası gündemi sarsmıştı… Soyer: Bunlar bizi etkilemez!

Kendisine yönelik suikast planının emniyet tarafından çökertilmesi ile ilgili ilk kez konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer iddiaları doğrularken, seçim sürecine girilen bu dönemde bu tür olayların yaşanması konusunda da kendisini hiçbir şekilde etkileyemeyeceğini söyledi

Oktay GÜÇTEKİN / EGEDESONSÖZ – Geçtiğimiz günlerde İzmir’de suç örgütü çetesinin emniyet tarafından gözaltına alınması sonrası ortaya çıkan ve tüm Türkiye’de büyük yankı uyandıran ‘İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e suikast iddiası sıcaklığını korurken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, medyada çıkan suikast iddialarına yanıt verdi.

ÇOK ŞÜKÜR BİR SIKINTI YOK
Başkan Tunç Soyer, suikast iddialarının doğru olup olmadığı konusunda yöneltilen soruya ‘doğru’ yanıtını verirken, “Emniyetimiz ve Başsavcılığımız çok yakından takip ettiler, ilgilendiler. Çok şükür bir sıkıntı yok” ifadesini kullandı.

BUNLAR BİZİ ETKİLEMEZ
Seçim sürecine girilmesi ile bu tür olayların ortaya çıkmasının kendisinde bir tedirginlik yaratıp yaratmadığı yönündeki soruya da yanıt veren Başkan Soyer, “Evelallah elimizden geleni yapmaya ve çalışmaya devam edeceğiz. Bunlar bizi hiçbir şekilde etkilemez” dedi.