GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Yerel Yönetimler
1 Temmuz 2022 Cuma 09:16

Başkan Soyer müjdeyi verdi: Eve dönüş biletleri bizden!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sosyal yardımlar kapsamında 'eve dönüş bileti' dağıtıyor. Öğrencilerin memleketine gidebilmesi için dağıtılan biletlerden 3403 kişi faydalanabilecek. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sosyal medya hesabı üzerinden verdiği müjdeli haberde kişi başı 350 TL olarak destek verileceği belirtildi.

EGEDESONSÖZ – İzmir Büyükşehir Belediyesi öğrenciler için sosyal yardımlarına devam ediyor. Son olarak ‘eve dönüş bileti bizden’ olarak başlatılan ve öğrencilerin memleketlerine gidebilmeleri için yapılan projeyi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Başkan Soyer, 3403 gencin eve dönebilmesi için kişi başı 350 TL bilet parası desteklerinde bulunacaklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin dayanışma için verdiği bilet desteğine bizizmir.com sitesi üzerinden ulaşılabilecek.

Başkan Soyer’in sosyal medya üzerinden verdiği müjde şu şekilde:

Üniversitede okuyup ailesine kavuşmakta zorlanan 3403 gencimizin dönüş bileti için 350 TL destekte bulunacağız. Daha fazla gencimize ulaşabilmemiz için tüm hemşehrilerimizi bu dayanışmanın bir parçası olmaya davet ediyorum.