GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Politika
29 Ağustos 2024 Perşembe 08:29

Suavi için 'Özel' talimat: İzmir’den Çine’ye tam kadro çıkarma!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aydın’ın Çine ilçesinde bugün yapılması planlanan Suavi konserinin hedef alındığını belirtti. Özel, yarın (30 Ağustos) İzmir Enternasyonal Fuarı’nın (İEF) açılışının ardından Çine’ye konsere gideceklerini söyledi. Özel, “İzmir il başkanımız, ilçe başkanlarımız, bütün belediye başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımızla birlikte Çine’ye Suavi'yi dinlemeye gidiyoruz” dedi.

EGEDESONSÖZ- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Dikili’de katıldığı programda geçtiğimiz günlerde konseri saldırıya uğraya Suavi’ye sahip çıkacaklarını söyledi.

Suavi’nin Çine ilçesinde yapmayı planladığı konserin de hedef alındığını söyleyen Özel, bugün Çine’ye çıkarma yapacaklarını kaydetti. İzmir Örgütü'ne de talimat veren Özel "İzmir il başkanımız, ilçe başkanlarımız, bütün belediye başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımızla birlikte Çine’ye Suavi'yi dinlemeye gidiyoruz. Türkiye’yi korkunun baskının altında ezmeye çalışanlara emekçiyi ezmeye, sanatçıyı ezmeye,  gençleri ezmeye çalışanlara şunu söylüyorum; Yetti kimseye yukarıdan bakmayın, kimseyi karınca gibi görmeyin. O karıncayı size ezdirmeyiz karıncanın kardeşi vardır o da Cumhuriyet Halk Partisi'dir. Kimin varsa bir derdi emin olsun ki var bir çaresi Cumhuriyet Halk Partisi..."

Edinilen bilgilere göre bugün saat 18:00'de Turgutlu'da yapılması planlanan çiftçi mitingi sonrası istikamet Çine olacak.