GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
3 Haziran 2023 Cumartesi 09:13

Pınar Deniz'den çarpıcı pozlar!

Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz, eskiden Polyanna gibi olduğunu ama değiştiğini söyledi. Oyuncu "Artık gelecek beni heyecanlandırmıyor galiba. Sanki hâlâ geçmişte yaşıyor gibiyim. Geçmişin saflığı beni daha çok etkiliyor. Gelecekte saflık değil, hep bir çıkar ilişkisi hissediyorum" dedi.

Kanal D’deki ‘Yargı’nın ‘Avukat Ceylin’i Pınar Deniz geçen ekimde şarkıcı Hadise ve oyuncu Hande Erçel’in eski sevgilisi Kaan Yıldırım ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Pınar özel hayatının kapısını Instyle dergisine açarak, "İlişki sadece iki kişi arasında yaşanması gereken bir şey. Ben avukat veya doktor da olabilirdim. Bu sektörde ilişki kurmak zor ama açıkçası biz çok etkilenmiyoruz bu durumdan. Ünlü olmamızı ciddiye almıyoruz" dedi.

"ARTIK DEĞİŞTİM" 
Pınar Deniz şunları söyledi: 
"Eskiden bir ilişkide kendi fikirlerimi karşı tarafa empoze etmeye çalışırdım. İkna kabiliyetim çok yüksekti. O yüzden manipülatif bir yönüm vardı. Kendimle uğraştıkça; daha spiritüel bir hayata yönelik farklı çalışmalarla ilgilendikçe bu özelliğim değişti. Açık bir enerji ve zihne sahip olduğumu düşünüyorum, karşı tarafı yargılamamak üzerine kurulu bir hayatım var.

Öte yandan Pınar Deniz, farklı bir tarzla objektif karşısına geçerek, birbirinden çarpıcı pozlar verdi. Hayranları bu tarzına bayıldı.