GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Ekonomi
31 Mart 2021 Çarşamba 11:10

Otofora’dan bahara merhaba

İzmir otomotiv sektöründe kurulduğu günden bugüne Bayraklı Salhane’de ki yatırımları ile dikkat çeken Otofora, çalışanları ile birlikte ‘bahara merhaba’ dedi.

İzmirli genç iş insanı Otofora Yönetim Kurulu Başkanı, Bekir Fatih Ada, 2’nci el araç alım satımda güven sorununu marka olarak ortdan kaldırdıklarını ifade ederken, “Özellikle 2’nci el araç alım satımında güven sorunlarını ortadan kaldırmak. Araç alım satımında müşterilerimize hızlı ,güvenli ve garantili hizmet sunmak amacıyla yola çıktık ve emin adımlarla ilerliyoruz. ‘Güvenle Alın Keyfini Sürün’ sloganımızın hep arkasındayız ve İzmirli’den karşılığını da almayı başardık” dedi.

Kadın elinin deydiği heryerin güzelleştiği ve kadınların olduğu işlerin değerinin arttığına da dikkat çeken Ada, “Kadın çalışan oranımız çalışan sayımızın yüzde 50 ‘sini oluşturmaktadır. Şube sayımız artıkça kadın çalışan oranımızda artmaya devam edecektir. Kadın insandır, erkekler insanoğlu” diye konuştu.

Sosyal projelere de destek verdiklerini belirten Bekir Fatih Ada, Otofora olarak “Gelecek nesillere sağlıklı, temiz hava bırakabilmek adına her sattığımız araç için araç alımı yapan müşterilerimiz adına Ege Orman Vakfıyla yaptığımız işbirliği ile oluşturduğumuz Otofora korusunda bir fidan hediye ediyoruz. Böylelikle araçların yarattığı karbon salınımının azaltılmasına diktiğimiz fidanlar ile destek oluyoruz” dedi.