GÜNCEL EGE YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ POLİTİKA SPOR RÖPORTAJLAR YAZAR CAFE FOTO GALERİ VİDEO GALERİ
Magazin
3 Ekim 2022 Pazartesi 15:25

O Ses Türkiye'de Onur Şener ile düet yapmıştı

Ankara'nın Çankaya ilçesindeki bir eğlence mekânında sahne alan müzisyen Onur Şener (45), karaoke yapmadan şarkı söylemesini isteyen grubun talebini yerine getirmediği için öldürüldü. Olayla ilgili 3 kişi ile yanlarında bulunan 2 kadın adliyeye sevk edildi. Müzisyen Onur Şener'in 9 yıl önce O Ses Türkiye yarışmasına katıldığı ortaya çıktı. Hadise, düet yaptığı Şener'in ardından duygularını dile getirdi...

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekânında sahne alan müzisyen Onur Şener dün akşam eğlenmeye gelen müşteriler tarafından öldürüldü. Olay önceki gece meydana geldi. Mekâna gelen üç kişi ve yanlarında bulunan iki kadın Şener'den kareoke yapmamasını istedi. Şener 'işime karışmayın' deyince üç kişi müzisyenle sözlü olarak tartışmaya başladı, tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü.

Boynundan cam bardak kesiğiyle yaralanan Onur Şener tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Şener'in, 9 yıl önce O Ses Türkiye yarışmasına katılarak şarkıcı Hadise ile düet yaptığı görüntüler ortaya çıktı. Şener ve Hadise, programda 'Show Must Go On' adlı şarkıyı seslendirmişti.

HADİSE: ÖLDÜRÜLMESİNİ KABUL EDEMİYORUM

Şarkıcı Hadise, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda ise, "O Ses Türkiye sahnesinde birlikte şarkı söylediğim Onur Şener’in canice öldürülmesini kabul edemiyorum… Çok üzgünüm, ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum. İstediğimiz tek şey müziğe, sanatçıya ve sanata saygı!" ifadelerini kullandı.

SANAT DÜNYASINDAN TEPKİ

Sanat dünyasından birçok ünlü isim de Onur Şener'in ailesiyle birlikte çekilen fotoğraf ve videolarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak, tepki gösterdi. Şener'in ailesine taziyede bulunan sanatçılar, şüphelilerin cezalandırılmasını istedi.